Een dekbed van wol ideaal voor de zomer

De afgelopen weken zijn er al enkele warme nachten geweest en de warmste maanden van het jaar zullen waarschijnlijk nog komen. Het is dus tijd om uw dekbed te wisselen. U kunt dan het beste kiezen voor een zomerdekbed van wol en in deze blog leggen wij uit waarom.

Het beste dekbed kiezen

Het beste dekbed kiest u op basis van het materiaal. Voor de zomer is het van belang dat het dekbed voldoende kan ademen waardoor u het minder warm heeft en minder transpireert. Bovendien zijn er nog andere aspecten die meespelen bij het kiezen van een dekbed, zoals het milieu, allergieën en de kwaliteit van een dekbed. Het ideale materiaal voor een zomerdekbed is wol.

Zomerdekbed van wol

zomerdekbed van wol

Een wollen zomerdekbed is een uitstekende keuze. Ten eerste is wol ademend en vochtregulerend. Wol kan namelijk uitzonderlijk goed vocht opnemen en het ook weer langzaam aan de lucht afgeven. Uw lichaamstemperatuur wordt daardoor goed op peil gehouden tijdens uw nachtrust. Bovendien is wol zelfreinigend, wat betekent dat het bacteriewerend en vuilafstotend is. Hierdoor is het dekbed geschikt voor mensen met een allergie. Een ander belangrijk kenmerk van een wollen dekbed is dat het een milieuvriendelijk en duurzaam product is met een lange levensduur. Wollen dekbedden worden vervaardigd via duurzame productieprocessen en wol is uiteindelijk 100% recyclebaar.

Enkele voordelen op rij

Er zijn veel redenen om een dekbed van wol te kopen voor de warme zomerse nachten. We zetten de meest belangrijke voor u op rij:

  • Vochtregulerend
  • Vuilafstotend en bacteriewerend
  • Anti-allergisch
  • Lange levensduur
  • Milieuvriendelijk: het is immers een natuurproduct

Een zomerdekbed van wol kopen

In onze Dusk till Dawn collectie vindt u verschillende soorten dekbedden van wol. Naast het wollen zomerdekbed kunt u ook kiezen voor een all year wollen dekbed of het 4-seizoenen dekbed. Heeft u hulp nodig bij het maken van uw keuze? Onze specialisten staan voor u klaar!

, , , , , ,

No comments yet.

Geef een reactie

Dutch Deluxe Design

Klantenservice

Maandag – Vrijdag 09:00 – 17:00 uur

Nederland • +31 (0)26 – 78 56 429
Internationaal • +31 (0)26 – 78 56 429

E-mail • klantenservice@dusk-dawn.nl
Webcare • @dutchdeluxedesign

 

Social Media

Volg ons op social media en wees als eerste op de hoogte van Dusk till Dawn nieuws, acties en andere spannende ontwikkelingen.