Een deluxe herfst make-over van uw slaapkamer

Nu het buiten weer kouder wordt en de ‘r’ in de maand is, is het wel voor iedereen duidelijk: het wordt weer herfst. Laten we de zomerse look uit het huis halen en er wat herfstsfeer in brengen. Wij delen drie handige tips waarmee u binnen een handomdraai de herfst in huis haalt.

Bomen die van groen naar geel naar rood en goudbruin kleuren, overal kastanjes en eikeltjes op de grond en binnen voor de open haard zitten met een dampende kop koffie of thee in uw hand. Wij houden van de herfst. Het allerleukste aan dit frissere seizoen is dat u de herfstsfeer met gemak kunt toe passen in uw interieur. Vooral in de slaapkamer is het heerlijk om een herfstig paradijsje te creëren. Zo lastig is dat helemaal niet. Met onderstaande tips heeft u dat namelijk zo voor elkaar en haalt u de herfst in huis:

1. Haal nu het kan de natuur in huis

Als u aan de herfst denkt, denkt u waarschijnlijk aan lange boswandelingen. Het liefst dan met de hond (wellicht zelfs de hond van de buurman of buurvrouw) een flink stuk wandelen, niet bang zijn voor plasjes regenwater en u laten verwonderen door de veranderingen van de natuur. Daar is de herfst een uitstekende seizoen voor. Neem van uw volgende trip naar het bos of park eens wat mooie, droge bladeren in allerlei kleuren mee naar huis. Deze doen het namelijk goed als decoratie op een plankje of in een grote schaal. Ziet u een paar mooie afgevallen takken in het bos of park liggen? Ook die kan u fantastisch in uw slaapkamer verwerken als wanddecoratie. Breng misschien eens een bezoekje aan een tuincentrum of aan een interieurwinkel. Rond deze tijd van het jaar is de kans groot dat er afgezaagde boomstronken verkocht worden. Gebruik deze bijvoorbeeld als plankje op uw nachtkast met mooie kaarsen erop.

2. Hang wat herfstige kunststukjes aan de muur

Als u echte stukken natuur nét te ver vindt gaan voor in de slaapkamer, kunt u ook denken aan schilderijen met het herfstthema. Denk hierbij aan afbeeldingen van kleurrijke bladeren, herfstige quotes of deluxe afbeeldingen met de typische rode, okergele en goudbruine tinten. Zonder echte stukken natuur haalt u dus ook de herfst in uw slaapkamer.

3. Voeg extra licht toe aan uw slaapkamer

Kaarsen geven uw interieur altijd een warme uitstraling. Breng met kaarsen de herfst in uw slaapkamer. Niet alleen met de kleur van de kaarsen maar denk ook aan geurkaarsen. Gebruik dan typische herfstige geuren zoals vanille, cranberry of kaneel.

Maak ook gebruik van onze warme kleur antraciet dekbedovertrek van heerlijk zacht katoen-satijn, om op een nog simpelere manier de herfst in uw slaapkamer te krijgen.

Hoe ziet uw herfstige slaapkamer eruit? Deel het met ons op Instagram of facebook met de hashtag #dutchdeluxedesign en wie weet ziet u uw slaapkamer terug op onze socials.

, , ,

No comments yet.

Geef een reactie

Dutch Deluxe Design

Klantenservice

Maandag – Vrijdag 09:00 – 17:00 uur

Nederland • +31 (0)26 – 78 56 429
Internationaal • +31 (0)26 – 78 56 429

E-mail • klantenservice@dusk-dawn.nl
Webcare • @dutchdeluxedesign

 

Social Media

Volg ons op social media en wees als eerste op de hoogte van Dusk till Dawn nieuws, acties en andere spannende ontwikkelingen.