Een deluxe herfst make-over van uw slaapkamer

Zodra het buiten weer kouder wordt en de ‘r’ in de maand komt, is het wel duidelijk: het wordt weer herfst. Tijd om de zomerse look uit huis te halen en er een herfstsfeertje in te brengen. Wij delen drie toffe en gemakkelijke tips waarmee u binnen een handomdraai de herfst in huis haalt.

Bomen die van groen naar goudbruin kleuren, overal kastanjes op de grond en binnen voor de open haard zitten met een dampende kop thee in uw hand. Wij houden van de herfst. En het allerleukste aan dit seizoen is dat u de herfstsfeer zo gemakkelijk toe kunt passen in uw interieur. Vooral in de slaapkamer vinden we het heerlijk om een herfstig paradijsje te creëren. En dat is helemaal niet moeilijk. Met deze drie tips heeft u dat namelijk zo voor elkaar:

1. Haal de natuur in huis, juist vandaag

Als wij aan de herfst denken, denken we aan lange boswandelingen. Het liefst met de hond (of desnoods de hond van de buren) een flink eind wandelen, niet bang zijn voor plassen regenwater en u laten verwonderen door de veranderingen van de natuur. En dat kan perfect tijdens de herfst. Neem van uw volgende trip naar het bos eens wat mooie, droge bladeren mee naar huis. Deze doen het namelijk goed als decoratie in een grote schaal. Ziet u een paar mooie takken in het bos liggen? Ook die kan u fantastisch in uw slaapkamer verwerken als wanddecoratie. En breng eens een bezoekje aan een tuincentrum of interieurwinkel. De kans is groot dat er rond deze tijd grote afgezaagde boomstronken te koop zijn. Een leuke vervanger van uw nachtkastje of als eyecatcher met een paar mooie kaarsen erop.

2. Hang herfstige kunst op aan de muur

Als u zich niet wilt wagen aan echte natuur in de slaapkamer, hang dan eens een paar herfstige schilderijen op aan de muur. Afbeeldingen van bladeren doen het altijd goed én ademen het thema, maar ook quotes of deluxe afbeeldingen met rode, bruine en okergele tinten kunnen dat herfstgevoel flink aanwakkeren.

3. Voeg extra licht toe aan uw slaapkamer

Kaarsen zijn altijd een goed idee om uw interieur een warme uitstraling te geven, dus waarom niet in de slaapkamer? Ultieme autumn vibes? Kies voor een lekkere geurkaars met een herfstige geur, zoals kaneel, vanille, cranberry of versgebakken appeltaart (ja, die geur bestaat!). Vergeet natuurlijk niet om de kaars uit te blazen voordat u gaat slapen.

Hoe ziet uw herfstige slaapkamer eruit? Deel het met ons op Instagram of facebook met de hashtag #dutchdeluxedesign en wie weet ziet u uw slaapkamer terug op onze socials.

Comments are closed.

Dutch Deluxe Design

Klantenservice

Maandag – Vrijdag 09:00 – 17:00 uur

Nederland • +31 (0)621 – 25 06 83
Internationaal • +31 (0)621 – 25 06 83

E-mail • klantenservice@dusk-dawn.nl
Webcare • @dutchdeluxedesign

 

Social Media

Volg ons op social media en wees als eerste op de hoogte van Dusk till Dawn nieuws, acties en andere spannende ontwikkelingen.