WELKE MAAT VAN HANDDOEKEN PAST BIJ MIJ?

Nieuwe handdoeken bestellen is niet zo heel makkelijk, in ieder geval niet zoals het lijkt. U kunt kiezen voor dikke badstof of fijn katoen, wordt het klassiek wit of toch liever een handdoek met een afbeelding? En welk formaat past het beste bij mij? Dit laatste leggen we hieronder haarfijn uit, zodat u zeker bent dat u hiervoor alvast de juiste keuze maakt.

Washandje

Het waslapje is het kleinste handdoekje van de familie. Ons washandje is 16×21 cm groot en is daardoor een perfecte maat voor uw gezicht. Ze zijn ook heel mooi opgestapeld in je gastentoilet en kunnen dan dienen als klein handdoekje.

Gastendoek

Het woord zegt het zelf, gastendoek, de ideale maat om in het gastentoilet decoratief aan een haakje te hangen. Onze gastendoek is 33×50 cm. Het is in ieder geval groter dan een washandje en kleiner dan een handdoek. Het gastendoekje is ook het perfecte formaat om als eye catcher in te zetten. Leg zo in uw badkamer enkele gastendoekjes met frisse kleur wit en het geheel ziet er plots erg stijlvol uit.

Handdoek

De handdoek, 50x100cm, is ongetwijfeld het meest gebruikte formaat. U gebruikt hem voor uw handen en voeten, uw gezicht, u gooit hem even op de grond in plaats van een badmat of u droogt er uw haren mee. Ook uw tijdelijke gast heeft doorgaans voldoende aan dit formaat. Onmisbaar en u kunt er nooit voldoende voorraad van hebben.

Douchelaken

Het volgende formaat in de rij is het douchelaken. Een standaard grootte van 70x140cm om uw hele lichaam mee af te drogen na een bad of douche. Hij is hiervoor voldoende ruim, maar neemt toch niet té veel plaats in. Zo kunnen er gemakkelijk een paar douchelakens samen in de wasmachine. Het douchelaken en de handdoek zijn dé must haves voor uw badkamer.

En hoeveel heb ik er precies nodig?

Wij rekenen doorgaans voor de badkamer 2 douchelakens, 6 handdoeken en 6 washandjes per persoon. Dit hangt natuurlijk allemaal af van je persoonlijke voorkeuren. Komt u er echt niet uit? Neem dan contact met ons op via mail of telefoon. We helpen u heel erg graag met uw keuze!

, , , , ,

No comments yet.

Geef een reactie

Dutch Deluxe Design

Klantenservice

Maandag – Vrijdag 09:00 – 17:00 uur

Nederland • +31 (0)26 – 78 56 429
Internationaal • +31 (0)26 – 78 56 429

E-mail • klantenservice@dusk-dawn.nl
Webcare • @dutchdeluxedesign

 

Social Media

Volg ons op social media en wees als eerste op de hoogte van Dusk till Dawn nieuws, acties en andere spannende ontwikkelingen.