Waarom niemand zonder katoen in de slaapkamer kan

Niets lekkerder dan na een lange dag in een fris bed te kunnen duiken. Onze favoriete stof voor op bed is katoen satijn. In deze blog wij waarom niemand zonder katoen in de slaapkamer kan.

Katoen satijn

Beddengoed van katoen satijn betekent dat het beddengoed gemaakt is van 100% natuurlijk katoen. Satijn is de manier van weven en katoen is het materiaal. Dit betekent dat beddengoed de eigenschappen van katoen heeft en daardoor goed ademend en vocht absorberend is. Door de manier van weven voelt het product zacht en glad aan, waardoor het heerlijk aanvoelt op de huid. Bovendien blijven producten van katoen satijn lang mooi van kleur.

Waarom niemand zonder katoen in de slaapkamer kanslaapkamer

Katoen satijn is echt onze favoriete stof op bed: het is vocht absorberend, ademend, zacht, glad en deluxe. De manier van weven zorgt ervoor dat het beddengoed licht glanzend is, wat zorgt voor een luxueuze uitstraling. De hoogwaardige kwaliteit zorgt ervoor dat katoen satijn doorgaans in hotels en dergelijke wordt gebruikt. En dat is natuurlijk niet voor niks. Ideaal voor in de slaapkamer!

Bovendien is katoen satijn het ideale materiaal om de verkoeling op te zoeken tijdens de warme zomernachten. Door het materiaal neemt het beddengoed goed vocht op en is het zeer ademend. Dit is heel prettig als u het gauw warm heeft.

Last but not least… beddengoed van katoen satijn is super praktisch in gebruik. Ten eerste kan het heet gewassen en gestreken worden en kan het in de droger. Praktisch én hygiënisch. Bovendien hoeft beddengoed van katoen satijn niet gestreken te worden na het wassen. Dat is toch ideaal? Door de speciale manier van weven wordt het beddengoed nagenoeg kreukvrij, omdat het een soepele, gladde stof is.

Katoen satijn van Dusk till Dawn

Katoen satijn is dus niet alleen prettig in gebruik, maar is ook nog eens erg mooi om te zien. In onze collectie vindt u meerdere producten van katoen satijn. Zo zijn niet alleen onze dekbedovertrekken, maar ook de hoeslakens en kussenslopen gemaakt van katoen satijn. Kies uw favoriete producten in onze webshop.

, , , ,

No comments yet.

Geef een reactie

Dutch Deluxe Design

Klantenservice

Maandag – Vrijdag 09:00 – 17:00 uur

Nederland • +31 (0)26 – 78 56 429
Internationaal • +31 (0)26 – 78 56 429

E-mail • klantenservice@dusk-dawn.nl
Webcare • @dutchdeluxedesign

 

Social Media

Volg ons op social media en wees als eerste op de hoogte van Dusk till Dawn nieuws, acties en andere spannende ontwikkelingen.