Waarom kun je hygiëne producten niet retourneren?

Elke consument mag tot 14 kalenderdagen na ontvangst van de bestelling zijn of haar bestelling retourneren zonder opgave van redenen. De verkoper is dan verplicht om alle betalingen, inclusief de leveringskosten, te vergoeden. Er zijn echter uitzonderingen, waaronder hygiënische producten waarbij de verzegeling is verbroken. Maar waarom kun je hygiëne producten niet retourneren? In deze blog vertellen we er graag meer over.

Hygiëne producten retourneren

Zoals gezegd heeft elke consumenten het recht om zijn of haar bestelde producten retour te sturen naar de verkoper. Er zijn echter uitzonderingen, waaronder hygiënische producten waarbij de verzegeling is verbroken. De verzegeling mag je na de levering dus niet verbreken, anders vervalt het recht op retourneren. Hiermee wordt verzekerd dat hygiëne producten niet gebruikt worden alvorens het product te retourneren. Dit zorgt ervoor dat iedereen een schoon, ongebruikt product toegestuurd krijgt.

Verpakking van hygiëne producten

hygiëne product sluiting

In onze collectie kunt u ook hygiëne producten vinden. Zoals hierboven aangegeven kunnen wij om hygiënische redenen de dekbedden en hoofdkussens in onze collectie niet retour nemen als de verzegeling is verbroken. De staat en verpakking van geretourneerde artikelen moet aan de volgende voorwaarden voldoen: beddengoed (hoeslakens, kussenslopen en dekbedovertrekken) dienen in onbeschadigde verpakking en in geleverde staat te worden geretourneerd. Advies is om bij het beoordelen van het artikel deze niet uit te vouwen. Bovendien worden onze dekbedden en hoofdkussens geleverd in een verzegelde verpakking. Deze verzegeling mag niet verbroken zijn als u het product retour wil sturen. De hygiëne uitzondering wordt toegepast zodat iedereen een schoon, ongebruikt product toegestuurd krijgt.

Neem contact op

Wilt u meer weten over het retourneren van hygiëne producten? Neemt u dan vrijblijvend contact op met onze specialisten.

No comments yet.

Geef een reactie

Dutch Deluxe Design

Klantenservice

Maandag – Vrijdag 09:00 – 17:00 uur

Nederland • +31 (0)26 – 78 56 429
Internationaal • +31 (0)26 – 78 56 429

E-mail • klantenservice@dusk-dawn.nl
Webcare • @dutchdeluxedesign

 

Social Media

Volg ons op social media en wees als eerste op de hoogte van Dusk till Dawn nieuws, acties en andere spannende ontwikkelingen.