Waarom je een washand maar één keer kunt gebruiken

Gebruikt u tijdens het opfrissen of een douche altijd een washandje of zeept u uzelf liever in met de handen? Het is een persoonlijke voorkeur welke van de twee u kiest. In veel Nederlandse huishoudens is het washandje te vinden, maar is dit wel hygiënisch? In deze blog vertellen wij waarom u een washand beter maar één keer kunt gebruiken.

washand

Washandjes

Het gebruik van washandjes lijkt typisch Nederlands te zijn, maar het komt ook wel voor in andere landen. Washandjes kunnen ontzettend handig zijn in de badkamer. U kunt uzelf even snel opfrissen als u snel de deur uit moet of de washand gebruiken tijdens een uitgebreide douche. Een washandje is gemaakt van badstof waardoor het goed vocht en zeep kan opnemen. Hierdoor houdt de washand het zeepsop goed vast en het zorgt, in vergelijking met het wassen met uw handen, ook voor een lichte scrub van het lichaam. Het gebruik van een washandje zorgt er dan ook voor dat uw lichaam goed schoon wordt.

Washand maar één keer gebruiken

Een zachte washand is een fijne manier om uw lichaam schoon te krijgen. Let er wel op dat een washandje een bron van bacteriën is als u deze in warme en vochtige ruimtes bewaart. Als een washandje meer dan eens gebruikt wordt, blijven er dode huidcellen achter die een voedingsbodem vormen voor bacteriën en schimmels. Het is dus aan te raden om een washand echt maar één keer te gebruiken en dan in de was te stoppen. Zo voorkomt u dat u bij het tweede gebruik allemaal dode huidcellen en bacteriën op uw huid uitsmeert, wel zo hygiënisch!

Fluweelzachte washandjes kopen

Bent u nog op zoek naar fluweelzachte washandjes? Neem dan een kijkje in onze Dusk till Dawn badkamer collectie.

, ,

No comments yet.

Geef een reactie

Dutch Deluxe Design

Klantenservice

Maandag – Vrijdag 09:00 – 17:00 uur

Nederland • +31 (0)26 – 78 56 429
Internationaal • +31 (0)26 – 78 56 429

E-mail • klantenservice@dusk-dawn.nl
Webcare • @dutchdeluxedesign

 

Social Media

Volg ons op social media en wees als eerste op de hoogte van Dusk till Dawn nieuws, acties en andere spannende ontwikkelingen.