Trends 2020: 3 trends voor een eigentijdse badkamer

Het nieuwe decennium is deze maand begonnen. In dit blogbericht hebben we de voornaamste badkamertrends voor het eerste jaar van het nieuwe decennium voor u opgesomd. Zo weet u precies waar uw badkamer aan moet voldoen zodat deze eigentijds blijft en voldoet aan de trends van 2020.

Trend 1: Creatief met tegels in kleur en vorm

Het standaard wit mag volgend jaar doorbroken worden door uitgesproken kleuren zoals mintgroen, okergeel en navy blauw. Het is daarbij niet gelijk de bedoeling om uw hele badkamer in deze kleuren te gieten. Door deze kleuren namelijk in accenten terug te laten komen zoals een beschilderde muur, handdoek of betegeling, krijgt uw badkamer wel extra veel sfeer mee zonder dat deze te druk oogt. De kleuren in de badkamer is niet het enige wat er in 2020 fleuriger mag komen uit te zien. De tegels in de badkamer mogen namelijk weer patronen bevatten. En het leuke van deze trends is: of u deze nu als muur- of vloertegels gebruikt; u heeft in ieder geval altijd een goede blikvanger in uw badkamer te pakken.

Trend 2: Ronde vorm van de badkamerspiegel

De badkamerspiegel krijgt in 2020 meer aandacht want deze wordt namelijk groter en opvallender. Vooral de ronde spiegels zullen populair worden. De ronde vormen zorgen namelijk voor een mooi contrast met de strakke en hoekige lijnen die in de meeste badkamers populair zijn. Daarnaast kan er ook meer met de bevestigen van de spiegels gedaan worden. Zo kunnen de spiegels aan bijvoorbeeld stukken touw of staalkabel bevestigd worden. De mogelijkheden met spiegels in 2020 worden daardoor alleen maar groter.

Trends 3: Een open badkamer

De open badkamer was in 2019 ook al populair maar de verwachting is dat vanaf dit decennium ook de rest van Nederland eerder aan een open badkamer zal gaan. Het is natuurlijk ook een praktische oplossing voor als u ruimte en rust wilt creëren en niet over een grote badkamer beschikt.  De badkamer mag er in 2020 wel vooral rustig ingericht worden. Immers, de afgelopen jaren heeft het minimalisme al zijn intrede in de badkamer weten te maken en deze trend zal zich in 2020 alleen maar verder doortrekken. Het idee dat de badkamer ook een plek is voor rust breidt zich namelijk steeds verder uit. Een badkamer die zo in een wellness-omgeving kan veranderen, hoort daar natuurlijk perfect bij met mooie, kwalitatief hoogwaardig en deluxe handdoeken, douchelakens of heerlijk badzout voor een ontspannen badkamerbezoek.  Natuurlijk zijn er naast deze badkamertrends nog veel meer trends die in 2020 relevant zijn: wastafels & kommen gemaakt van andere materialen zoals beton of mettalic, marmer en zwarte kleuren blijven mogelijk in de badkamer en meer houtelementen in diverse vormen mogen zichtbaar zijn.

Mocht u door dit bericht geïnspireerd zijn geraakt, laat het ons weten hieronder of via de social media kanalen. Hebt u een vraag of wilt u persoonlijk advies over onze badkamerartikelen? Neemt u dan vrijblijvend contact op met onze specialisten. Een mooi jaar gewenst!

,

No comments yet.

Geef een reactie

Dutch Deluxe Design

Klantenservice

Maandag – Vrijdag 09:00 – 17:00 uur

Nederland • +31 (0)26 – 78 56 429
Internationaal • +31 (0)26 – 78 56 429

E-mail • klantenservice@dusk-dawn.nl
Webcare • @dutchdeluxedesign

 

Social Media

Volg ons op social media en wees als eerste op de hoogte van Dusk till Dawn nieuws, acties en andere spannende ontwikkelingen.