Tijd voor het zomerdekbed!

zomerdekbedHet zomerse weer is begonnen! Tijd om uw zomerdekbed uit de kast te halen. Wanneer u een 4-seizoenen dekbed aanschaft bestaat deze uit een zomer en een herfst/lente deel, ook wel All Year genoemd. In dit inspiratiebericht vertellen wij u waarom u een zomerdekbed zou kunnen overwegen.

Wat is een zomerdekbed

Zoals de naam al zegt wordt een zomerdekbed voornamelijk in de zomermaanden op het bed gelegd. Deze dekbedden hebben veelal de warmteklasse 4. Deze warmteklasse geeft aan dat het dekbed het minst warm is, of het meest koel. Het maakt niet uit van welk materiaal uw dekbed is, de warmteklasse van zomerdekbedden is altijd 4. Warmteklasse 1 wordt erkent aan winterdekbedden en deze zijn het meest warm.

Geschikt voor de warme nachten

Doordat een dekbed voor de zomer dunner is, is deze ook gelijk lichter en in de meeste gevallen luchtiger is. Dit zorgt ervoor dat het dekbed soepel over uw lichaam valt. Dit dekbed ademt goed en werkt ventilerend. Daarnaast is het zeer vochtregulerend. In de zomermaanden transpireren we meer dan gewoonlijk, waardoor een dekbed met een goede vochtregulatie een pre is. Dit betekent niet dat het dekbed u niet warm houdt wanneer het nodig is, maar door de ventilerende en vochtregulerende werking biedt dit dekbed verkoeling bij meer transpiratie tijdens de warme nachten. Het dekbed zorgt ervoor dat u niet te veel afkoelt, maar wel comfortabel onder een dekbed kan slapen.

Los uw slaapproblemen op

Een zomerdekbed is vooral een uitkomst wanneer u door de warme en soms zwoele nachten slaapproblemen ondervindt. Doordat uw dekbed voor verkoeling zorgt en uw nachttranspiratie reguleert, draagt een zomerdekbed bij aan een betere nachtrust.

Zomerdekbedden zijn in onze webshop verkrijgbaar in eendendons, ganzendons, 100% Mazurisch ganzendons, gerecycled dons en wol. Wilt u meer weten over de excellente verkoelende eigenschappen van wol? Lees dan dit inspiratiebericht.

Geïnteresseerd geraakt in zo’n fijn dekbed voor de zomer? Bekijk onze collectie in onze webshop.

Klik hier voor onze dekbeddencollectie

, ,

Comments are closed.

Dutch Deluxe Design

Klantenservice

Maandag – Vrijdag 09:00 – 17:00 uur

Nederland • +31 (0)26 – 78 56 429
Internationaal • +31 (0)26 – 78 56 429

E-mail • klantenservice@dusk-dawn.nl
Webcare • @dutchdeluxedesign

 

Social Media

Volg ons op social media en wees als eerste op de hoogte van Dusk till Dawn nieuws, acties en andere spannende ontwikkelingen.