TALALAY LATEX HOOFDKUSSEN, WAT IS HET?

Een goede nachtrust is van groot belang voor een frisse start van de dag. Het ultieme slaapcomfort kunt u bereiken met een goede bedbodem of een kwalitatief goed matras, maar de Talalay latex hoofdkussens laten zien dat slaapcomfort veel verder gaat dan alleen een goede bedbodem of een fijn matras. Maar wat is Talalay latex precies?

WAT IS TALALAY LATEX?

Talalay latex structuur

Talalay latex heeft een open-cel structuur, waardoor het latex ventilerend is en zorgt voor een goede vocht-evacuatie tijdens uw slaap. Ook is Talalay latex niet gevoelig voor druk of temperatuur en het latex is vormvast, waardoor een kussen met Talalay latex zich goed blijft aanpassen naar de contouren van uw hoofd en zorgt voor een goede ondersteuning. Daarnaast is Talalay latex ideaal voor mensen met allergieën, omdat het antibacteriële en schimmelwerende eigenschappen heeft.

WAAROM KIEZEN VOOR TALALAY LATEX?

Een goede nachtrust is belangrijk voor uw gezondheid. Niet alleen de hoeveelheid slaap, maar ook de kwaliteit van uw nachtrust is essentieel. Een goed hoofdkussen kan hierin het verschil maken: kies voor een kussen met talalay latex voor een optimale nachtrust. Door de elastische eigenschappen van dit kussen, vormt het kussen zich naar de contouren van uw hoofd en worden drukpunten ontlast. Bovendien is Talalay latex anti-allergisch, wat ideaal is voor de gevoelige slaper.

 

TALALAY LATEX HOOFDKUSSENS VAN DUSK TILL DAWN

Talalay Latex hoofdkussen

Het Dusk till Dawn Talalay latex hoofdkussen is gevuld met 100% Talalay pure natural latex. Als u uw hoofd neer legt op onze hoofdkussens ervaart u pas hoe belangrijk het is om heerlijk te kunnen slapen. Onze hoofdkussens met Talalay latex zijn zo ontwikkeld dat ze geschikt zijn voor ieder type slaper. U kunt kiezen uit een soft en medium wat betreft de hardheid van het kussen. De hoofdkussens hebben goede ondersteunende eigenschappen en een zeer lange levensduur. Bovendien zijn de gebruikte materialen voorzien van OEKO-TEX 100 keurmerk, wat betekent dat er alleen gebruik is gemaakt van natuurlijke reinigingsproducten tijdens het productieproces. Daarnaast is dit kussen hypoallergeen, huisstofmijt-resistent en antibacterieel. Het perfecte kussen voor ieder type slaper!

 

, , , ,

No comments yet.

Geef een reactie

Dutch Deluxe Design

Klantenservice

Maandag – Vrijdag 09:00 – 17:00 uur

Nederland • +31 (0)26 – 78 56 429
Internationaal • +31 (0)26 – 78 56 429

E-mail • klantenservice@dusk-dawn.nl
Webcare • @dutchdeluxedesign

 

Social Media

Volg ons op social media en wees als eerste op de hoogte van Dusk till Dawn nieuws, acties en andere spannende ontwikkelingen.