Tafeltextiel: waarom ook buiten te gebruiken?

Buiten tafelen met vrienden, familie of buren is een heerlijke manier om te genieten van de warme zomerdagen. Daar horen lekkere gerechten bij maar natuurlijk ook een mooi gedekte tafel. Wil jij wat extra sfeer aanbrengen tijdens het tafelen in eigen tuin? In deze blog vertellen wij meer over het gebruik van tafeltextiel om je tafel buiten een deluxe uitstraling te geven.

Buiten dineren

In de zomer verschuift het tafelen vaak van binnen naar buiten. Om buiten te eten hoef je echt niet altijd naar het terras te gaan. Je kunt ook in jouw eigen tuin of op het balkon genieten van de zon en het warme weer tot in de late uurtjes. Lekker eten en een boel gezelligheid: een aangename manier om de avond door te brengen. Buiten dineren tijdens een warme dag is dan ook heerlijk, maar een tuin diner is niet geslaagd zonder een sfeervol gedekte tafel.

Een sfeervolle tuintafel creëren

Een lange tafel waar iedereen aan kan zitten of meerdere statafels met hapjes en drankjes erop. Hoe je jouw lekkere gerechten ook aan je gasten serveert, de aankleding is belangrijk. Een mooi aangeklede tafel begint bij een tafellaken. Kies voor een rechthoekige of ronde variant, afhankelijk van uw tuintafel. U kunt er ook voor kiezen om de tuintafel te dekken met alleen een tafelloper. Zo blijft uw mooie tuintafel zichtbaar en de loper zorgt voor een deluxe uitstraling. Voor uw gasten is het natuurlijk prettig als er deluxe servetten van fijn geweven katoen op tafel liggen. Niet alleen functioneel, maar ook prettig in gebruik tijdens het tafelen. En als finishing touch... een bloemetje uit eigen tuin in een mooi vaasje.

Tafeltextiel buiten kopen

Bent u nog op zoek naar textiel om uw tuintafel een deluxe uitstraling te geven? In onze tafeltextiel collectie vindt u mooie producten. Ons tafeltextiel is vervaardigd van hoogwaardig katoen, waardoor het textiel heerlijk soepel en zacht is. Het ideale textiel voor een diner in eigen tuin: Dutch Deluxe Design!

, , ,

No comments yet.

Geef een reactie

Dutch Deluxe Design

Klantenservice

Maandag – Vrijdag 09:00 – 17:00 uur

Nederland • +31 (0)26 – 78 56 429
Internationaal • +31 (0)26 – 78 56 429

E-mail • klantenservice@dusk-dawn.nl
Webcare • @dutchdeluxedesign

 

Social Media

Volg ons op social media en wees als eerste op de hoogte van Dusk till Dawn nieuws, acties en andere spannende ontwikkelingen.