Tafellinnen voor een deluxe gedekte eettafel

Tafellinnen zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Van dikke tafelkleden tot katoenen servetten, de keuze is reuze. Maar hoe gebruikt u al dit keukentextiel en wat mag er zeker niet in uw keukenkastje ontbreken? In dit blogbericht vertellen wij u alles over de verschillende soorten tafellinnen.

 

Tafellakens

Bij het dekken van uw tafel is stap 1 het kiezen van een tafellaken. Hierbij is niet alleen de kleur van het laken belangrijk, maar ook de vorm en de afmeting. Een Tafellaken wordt in de eerste plaats gebruikt om uw eettafel te beschermen tegen krassen, vlekken en andere beschadigingen. Wanneer u een classy look wilt creëren, is het belangrijk om tafellakens met drukke patronen of te felle kleuren te vermijden.

Een tafellaken in bijvoorbeeld aardetinten geeft uw eettafel een feestelijke uitstraling. Let daarnaast bij het kopen van een bijpassend tafelkleed altijd op de kleur en stijl van uw interieur. Zo wordt uw tafel een echt onderdeel van het interieur.

 

Tafellopers

Een tafelloper is een smalle loper, die over de lengte of breedte van de tafel kan worden neergelegd. Tafellopers geven extra sfeer aan uw tafel en maken het tafelen met family of vrienden nog luxueuzer. Dit maakt tafellopers een perfecte decoratie voor speciale gelegenheden.

 

Servetten

De laatste stap bij het dekken van de tafel is het kiezen van de servetten. Servetten zorgen ervoor dat elk diner een echte belevenis is voor uw gasten. Servetten worden gebruikt om handen of gezicht schoon te maken. Het zou dus fijn zijn als de servetten anti- allergisch zijn en zacht en soepel aanvoelen. Uw gasten zullen het waarderen dat uw tafellinnen stijlvol en fijn in gebruik zijn!

, , , ,

No comments yet.

Geef een reactie

Dutch Deluxe Design

Klantenservice

Maandag – Vrijdag 09:00 – 17:00 uur

Nederland • +31 (0)26 – 78 56 429
Internationaal • +31 (0)26 – 78 56 429

E-mail • klantenservice@dusk-dawn.nl
Webcare • @dutchdeluxedesign

 

Social Media

Volg ons op social media en wees als eerste op de hoogte van Dusk till Dawn nieuws, acties en andere spannende ontwikkelingen.