Tafellinnen als basis voor een mooi gedekte tafel

Dineren met het gezin, met vrienden of met andere genodigden: het avondeten is een belangrijk moment van de dag. Het zorgt er niet alleen voor dat de magen weer gevuld zijn, het is ook een moment van samenkomst en het bespreken van gebeurtenissen. Een mooi gedekte tafel maakt deze ervaring compleet. Tafellinnen is de perfecte basis voor uw tafeldecoratie.

Het tafellaken

Tafellinnen

Stap 1 bij het dekken van uw tafel is het kiezen van een tafellaken. Niet alleen de kleur of het patroon is belangrijk, maar ook de afmeting en de vorm. Hebt u een chic diner, kies dan voor de frisse effen kleur wit om uw tafel aan te kleden. Het tafellaken is natuurlijk niet alleen belangrijk voor de sfeer, maar ook functioneel. Hiermee voorkomt u dat uw tafel vies raakt gedurende het diner. Het tafellaken beschermt de tafel, maar is ook sfeervol en decoratief.

De tafelloper

Naast een tafellaken kunt u uw tafel ook stijlvol dekken met een tafelloper. Het is een flexibele manier om de tafel dekken. Een tafelloper bedekt alleen het midden van de tafel, waardoor uw tafel voor een gedeelte zichtbaar blijft. Maar u kunt er ook voor kiezen om een tafellaken onder de tafelloper te gebruiken.

De finishing touch

De finishing touch van uw gedekte tafel zijn de servetten. Ze maken ieder diner tot een ware beleving voor uw familie en gasten. Servetten worden gebruikt om handen of gezicht mee schoon te maken. Dan is het wel zo prettig als de servetten anti-allergisch zijn en zacht en soepel aanvoelen. Uw gasten zullen het waarderen dat uw tafellinnen stijlvol en fijn in gebruik zijn!

Bekijk ook eens de Dusk till Dawn collectie tafeltextiel.

Klik hier voor onze collectie

 

, , , ,

No comments yet.

Geef een reactie

Dutch Deluxe Design

Klantenservice

Maandag – Vrijdag 09:00 – 17:00 uur

Nederland • +31 (0)26 – 78 56 429
Internationaal • +31 (0)26 – 78 56 429

E-mail • klantenservice@dusk-dawn.nl
Webcare • @dutchdeluxedesign

 

Social Media

Volg ons op social media en wees als eerste op de hoogte van Dusk till Dawn nieuws, acties en andere spannende ontwikkelingen.