Slaapkamer trends in 2022

Het klinkt gek om te investeren in een kamer waar u zo snel mogelijk uw ogen wilt sluiten. Bij Dusk till Dawn houden we echter van slaapkamers en vooral van een stijlvol exemplaar. Daarom zijn wij ook enthousiast over de nieuwe trends van 2022, want vergeten wordt de slaapkamer zeker niet.

 

Opnieuw inrichten

U vraagt zich misschien af waarom u uw slaapkamer opnieuw zou moeten inrichten. Dat hoeft natuurlijk niet maar veranderingen in de omgeving werken vaak heel goed voor mensen, helemaal als u last heeft van slaapproblemen. Ook is het leuk om af en toe een frisse verflaag op de muren te smeren of een ander dekbed te kopen.

 

Comfort staat voorop

Als er één ding is dat we van de pandemie hebben geleerd, is dat comfort thuis erg belangrijk is. Ook deze trend komt in 2022 weer terug. Dit is het moment om een goed kussen, een fijne deken en een comfortabel matras te kopen. Investeren in dergelijke comfort voor uw slaapkamer is de prijs zeker waard.

 

Gebruik natuurlijke materialen

Een andere trend die we de laatste jaren steeds meer zien, is mindfulness en rust. Deze thema’s komen ook terug in de slaapkamer en andere onderdelen van het interieur. Zorg voor een frisse sfeer in uw slaapkamer. Koop daarom een paar natuurlijke accessoires die u in uw slaapkamer kunt zetten. Denk  bijvoorbeeld aan planten of droogbloemen. Zet deze subtiel in een vaas naast uw bed of op de grond. Ook een paar mooie stenen of losse bloemen doen het goed op uw nachtkasje voor dat fijne ontspan gevoel.

Kies voor neutrale tinten op de muren en gebruik natuurlijke materialen zoals: Hout, bamboe, rotan en klei in de rest van de slaapkamer. Durf te experimenteren met materialen: Dit kan namelijk prima zolang u maar hebt gekozen voor een rustig kleuren pallet.

 

Meer ideeën

Wilt u nog meer ideeën? Neem dan een kijkje in onze Dusk till Dawn slaapkamer collectie.

Comments are closed.

Dutch Deluxe Design

Klantenservice

Maandag – Vrijdag 09:00 – 17:00 uur

Nederland • +31 (0)621 – 25 06 83
Internationaal • +31 (0)621 – 25 06 83

E-mail • klantenservice@dusk-dawn.nl
Webcare • @dutchdeluxedesign

 

Social Media

Volg ons op social media en wees als eerste op de hoogte van Dusk till Dawn nieuws, acties en andere spannende ontwikkelingen.