Vloerkleden

Wanneer u op zoek bent naar een hoogwaardig en luxueuze vloerkleed dan kunt u bij ons terecht. Bij Dusk till Dawn hebben we onze woonkamer collectie uitgebreid met luxe koeienhuiden vloerkleden. Een koeienhuid vloerkleed kopen, dat doet u niet zomaar. De huid moet van hoogwaardige kwaliteit zijn, duurzaam gelooid zijn en een mooie prijs hebben.

Bij Dusk till Dawn hebben we een breed aanbod in de meest hoogwaardige koeienhuiden. Neem daarom een kijkje in de Dusk till Dawn vloerkleden collectie!

Een koeienhuid vloerkleed geeft je interieur een natuurlijk en warme look. Het past binnen veel interieurstijlen, denk aan bijvoorbeeld landelijk of juist industrieel. Leg hem in de woonkamer of in de studeerkamer. Het geeft iedere ruimte een stoere, luxueuze, maar toch ook elegante look. Opzoek naar een luxe koeienhuid vloerkleed? Dan is er genoeg keuze. Ga voor een zwarte voor een stoere, strakke uitstraling. Waarbij een licht getinte juist weer goed past bij een landelijke woonstijl. Eén ding is zeker: het geeft jouw woonruimte die luxueuze uitstraling die het verdient.

De koeienhuiden van Dusk till Dawn worden zorgvuldig gelooid in Nederland en zijn zeer vakkundig afgewerkt. Deze huiden zijn afkomstig van de vleesindustrie, de dieren worden niet geslacht voor hun huid. Een absolute aanwinst voor iedere (woon)kamer zowel in landelijke als moderne woningen. Echt Dutch Deluxe Design dus!

Een koeienhuid brengt ontzettend veel warmte en sfeer met zich mee. Leg een de vloerkleed in uw woonkamer en ervaar wat het met de uitstraling doet. Het geeft uw huis net die extra klasse en gezelligheid. Om het nog bijzonderder te maken is elke koeienhuid uniek met zijn eigen patroon.

Bekijk ook het ander assortiment in de Dusk till Dawn collectie deluxe woontextiel. Combineer het kleed bijvoorbeeld met één van onze luxe sierkussens of plaids.

Alle 3 producten

Vloerkleden

Bij Dusk till Dawn kunt u terecht voor hoogwaardige en luxueuze koeienhuiden vloerkleden met een unieke patroon.


 • koeienhuid vloerkleed bruin/wit

  Koeienhuid Vloerkleed | Bruin/Wit

  Vanaf 199,95
  Opties selecteren
 • koeienhuid vloerkleed cognac

  Koeienhuid Vloerkleed | Cognac

  Vanaf 199,95
  Opties selecteren
 • koeienhuid vloerkleed zwart/wit

  Koeienhuid Vloerkleed | Zwart/Wit

  Vanaf 199,95
  Opties selecteren

Dutch Deluxe Design

Klantenservice

Maandag – Vrijdag 09:00 – 17:00 uur

Nederland • +31 (0)26 – 78 56 429
Internationaal • +31 (0)26 – 78 56 429

E-mail • klantenservice@dusk-dawn.nl
Webcare • @dutchdeluxedesign

 

Social Media

Volg ons op social media en wees als eerste op de hoogte van Dusk till Dawn nieuws, acties en andere spannende ontwikkelingen.