Kussenslopen

Bent u zoek naar een luxe extra kussensloop voor uw hoofdkussen als uw lievelingskussensloop in de was zit? Of bent u op zoek naar een extra luxe variant voor als u meerdere hoofdkussens op uw bed heeft liggen? Dan bent u op zoek naar Dusk till Dawn‘s Dutch Deluxe Design kussenslopen. Mooie producten van kwalitatief hoogwaardige stoffen. Een fijn en passend laken is belangrijk voor een goede nachtrust.

Kussenslopen van Dusk till Dawn zijn gemaakt van luxe 100% zacht satijn-katoen. Ze hebben een afmeting van 60 x 70 cm waardoor ze uitermate geschikt zijn voor onze box, contour- of comfortkussens. Deze Dusk till Dawn slopen bieden naast luxe ook een bescherming voor uw hoofdkussen. De kussenslopen zijn verkrijgbaar in fris wit en 2 warme kleuren. Ze zijn altijd verpakt per 2 stuks. Dubbel luxe dus!  Bekijk hieronder al onze deluxe artikelen. Bestel direct online een extra sloop voor uw hoofdkussen(s).

Alle 3 producten

Dutch Deluxe Design

Klantenservice

Maandag – Vrijdag 09:00 – 17:00 uur

Nederland • 0314 – 35 47 23
Internationaal • +31 (0)314 – 35 47 23

E-mail • klantenservice@dusk-dawn.nl
Webcare • @dutchdeluxedesign

 

Social Media

Volg ons op social media en wees als eerste op de hoogte van Dusk till Dawn nieuws, acties en andere spannende ontwikkelingen.