Hoeslakens

Bent u zoek naar een luxe aankleding van uw bed? En bent u op zoek naar extra comfort tijdens het slapen? Dan bent u op zoek naar Dusk till Dawn‘s Dutch Deluxe Design hoeslakens. Mooie producten van kwalitatief hoogwaardige stoffen. Een fijn en passend laken is belangrijk voor een goede nachtrust.

Hoeslakens van Dusk till Dawn zijn gemaakt van luxe 100% zacht satijn-katoen. Ze zijn voorzien elastiek rondom. Hierdoor hebben ze een perfecte pasvorm en blijven ze onberispelijk glad liggen op het matras. Onze lakens zijn verkrijgbaar in een groot aantal verschillende maten. Ze zijn geschikt voor matrashoogte tot 25 cm.  Naast de normale lakens kunt u bij ons ook terecht voor topperhoeslakens. Deze zijn geschikt voor een hoogte tot 15 cm. Beide Dusk till Dawn hoeslakens bieden optimale bescherming voor uw matras en beddengoed. De lakens zijn verkrijgbaar in fris wit en 2 warme kleuren.

Bekijk hieronder al onze deluxe artikelen. Bestel direct online een passend (topper) hoeslaken geschikt voor uw bed, boxsprings of matrassen.

Alle 6 producten

Dutch Deluxe Design

Klantenservice

Maandag – Vrijdag 09:00 – 17:00 uur

Nederland • 0314 – 35 47 23
Internationaal • +31 (0)314 – 35 47 23

E-mail • klantenservice@dusk-dawn.nl
Webcare • @dutchdeluxedesign

 

Social Media

Volg ons op social media en wees als eerste op de hoogte van Dusk till Dawn nieuws, acties en andere spannende ontwikkelingen.