Hoofdkussens

Op zoek naar een hoofdkussen dat bij u past? Als u uw hoofd neerlegt op onze hoofdkussens ervaart u pas hoe belangrijk het is om heerlijk te kunnen slapen.  Onze hoofdkussens zijn zo ontwikkeld dat ze geschikt zijn voor ieder type slaper.

De Dusk till Dawn hoofdkussencollectie bestaat uit kussens gevuld met een mix van witte Europese eendendons en eendenveren. Daarnaast hebben we synthetische kussens gevuld met de unieke Dawnsoft® vulling, contourkussens met zowel synthetische, donzen als kapokvulling én een hoofdkussen afgevuld met hoogwaardig Texels schapenwol. Alle kussens hebben een tijk die aangenaam stevig aanvoelt. De tijk is gemaakt van 100% hoogwaardig katoen. Het is een zeer fijn geweven kwaliteit katoen dat extra zacht en soepel aanvoelt. Het kussen is hierdoor niet-transpirerend en vocht regulerend. Bovendien zijn de hoofdkussens anti-allergisch en hebben ze sterk ondersteunende eigenschappen, een lange levensduur en zijn derhalve een must voor een heerlijk gezonde nachtrust.

Zowel de puntkussens, boxkussens als de contourvariant kussens uit onze hoofdkussencollectie passen uitstekend bij onze dekbedden. En bekijk ook onze kussenslopen om uw hoofdkussen te voorzien van de optimale bescherming om uw deluxe overnachtingen nog aangenamer te maken.

Alle 9 producten

Dutch Deluxe Design

Klantenservice

Maandag – Vrijdag 09:00 – 17:00 uur

Nederland • +31 (0)621 – 25 06 83
Internationaal • +31 (0)621 – 25 06 83

E-mail • klantenservice@dusk-dawn.nl
Webcare • @dutchdeluxedesign

 

Social Media

Volg ons op social media en wees als eerste op de hoogte van Dusk till Dawn nieuws, acties en andere spannende ontwikkelingen.