Dekbedden

Bent u op zoek naar een luxueus hotelkwaliteit dekbed en wilt u zich verzekeren van een goede nachtrust? Dan bent u op zoek naar Dusk till Dawn‘s Dutch Deluxe Design dekbedden. Mooie producten van kwalitatief hoogwaardige stoffen. Verkrijgbaar met drie verschillende vullingen: ganzendons, synthetisch en wol.

De Dusk till Dawn dekbedden zijn een luxueus hotelkwaliteit dekbed. Onze dekbedden geven je comfort met alle praktische eigenschappen: anti- allergeen en wasbaar.  De tijk van ieder dekbed is gemaakt van 100% zuiver en zacht katoen voor comfortabele nachten. De tijk zorgt er namelijk voor dat het dekbed vochtregulerend en niet-transpirerend is. Kortom, jaren slaapcomfort gegarandeerd.

Ga lekker ontspannen slapen met Het Dusk till Dawn dekbed en wordt hiermee ook uitgerust(er) wakker. De dekbedden uit de Dusk till Dawn – Collectie maak je compleet met onze Dusk till Dawn hoofdkussens. Bekijk daarom ook onze hoofdkussencollectie om uw slaapplek in te richten naar uw wens voor een ontspannen nachtrust.

Alle 12 producten

Dutch Deluxe Design

Klantenservice

Maandag – Vrijdag 09:00 – 17:00 uur

Nederland • +31 (0)621 – 25 06 83
Internationaal • +31 (0)621 – 25 06 83

E-mail • klantenservice@dusk-dawn.nl
Webcare • @dutchdeluxedesign

 

Social Media

Volg ons op social media en wees als eerste op de hoogte van Dusk till Dawn nieuws, acties en andere spannende ontwikkelingen.