Tafeltextiel

Tafeltextiel is pas echt deluxe als het fluweelzacht, tijdloos en stijlvol is en ook nog mooi blijft! Ons tafeltextiel is dan ook vervaardigd van hoogwaardig katoen om hierin tegemoet te komen. Dat betekent dat al onze tafelkleden, tafellopers en servetten heerlijk soepel én zacht zijn. Bovendien kunnen ze op hoge temperaturen gewassen worden zodat elke vlek er probleemloos uitgaat.  Ons Dusk till Dawn textiel voelt aan als luxueus hotel- of restaurantkwaliteit. Wat dekbedovertrekken voor uw slaapkamer doen en handdoeken voor uw badkamer, doet tafeltextiel voor uw eetkamer.

Onze producten zijn niet alleen fijn in gebruik, ze geven uw eetkamer ook een extraatje. In onze webshop kunt u een variatie aan mooi textiel voor in de eetkamer vinden. In de prachtige kleur wit om uw tafel stijlvol te dekken. De tijdloze kleur past bij ieder interieur en gelegenheid. Kortom, het ideale textiel voor deluxe dineren: Dutch Deluxe Design!

Alle 4 producten

Dutch Deluxe Design

Klantenservice

Maandag – Vrijdag 09:00 – 17:00 uur

Nederland • 0314 – 35 47 23
Internationaal • +31 (0)314 – 35 47 23

E-mail • klantenservice@dusk-dawn.nl
Webcare • @dutchdeluxedesign

 

Social Media

Volg ons op social media en wees als eerste op de hoogte van Dusk till Dawn nieuws, acties en andere spannende ontwikkelingen.