Tafeltextiel

Aan tafel in uw eetkamer wilt u optimaal genieten van de goede dingen in het leven. Vanzelfsprekend wilt u deze er netjes en schoon laten uitzien. Met het mooie tafeltextiel van Dusk till Dawn blijft uw eettafel in goede staat en kunt u heerlijk aan tafel genieten van een goede maaltijd. Maakt u een keuze uit onze tafellakens, tafellopers en servetten. Onze artikelen zijn handig om steeds te gebruiken en bovendien een plezier om naar te kijken.  Ons tafeltextiel is vervaardigd van hoogwaardig katoen om hierin tegemoet te komen. Dat betekent dat al onze tafelkleden, tafellopers en servetten heerlijk soepel én zacht zijn. Met oog voor detail en vormgeving creëren wij met onze artikelen uw perfecte eetkamer. Kortom, de eetkamercollectie van Dusk till Dawn staat voor deluxe genieten: Dutch Deluxe Design.

Onze producten zijn niet alleen fijn in gebruik, ze geven uw eetkamer ook een extraatje. In onze webshop kunt u een variatie aan mooi textiel voor in de eetkamer vinden. In de prachtige kleur wit om uw tafel stijlvol te dekken. De tijdloze kleur past bij ieder interieur en gelegenheid. Kortom, het ideale textiel voor deluxe dineren: Dutch Deluxe Design!

Alle 6 producten

Dutch Deluxe Design

Klantenservice

Maandag – Vrijdag 09:00 – 17:00 uur

Nederland • +31 (0)621 – 25 06 83
Internationaal • +31 (0)621 – 25 06 83

E-mail • klantenservice@dusk-dawn.nl
Webcare • @dutchdeluxedesign

 

Social Media

Volg ons op social media en wees als eerste op de hoogte van Dusk till Dawn nieuws, acties en andere spannende ontwikkelingen.