Schorten

Bent u op zoek naar een mooi schort om te gebruiken tijdens het koken? Of bent u dol op bakken en wilt u er stijlvol uitzien én uw kleding beschermen? In ons assortiment vindt u stijlvolle schorten voor iedere hobbykok, professionele kok of medewerker in de bediening om de gewone kleding te beschermen tegen viezigheid.

Een avondmaaltijd koken of een lekker tussendoortje bakken, waarschijnlijk staat u regelmatig in de keuken. Om uw kleding schoon te houden en te beschermen tegen hitte en spetters, is het verstandig om een keukenschort te dragen. Door het dragen van een schort beschermt u tijdens het koken uw kleding tegen vetvlekken. Het beschermen van de kleding is voornamelijk functioneel, maar het is natuurlijk leuk meegenomen als het schort ook mooi is. In ons assortiment vindt u prachtige keukenschorten, zodat u in stijl de keuken kunt betreden. De schorten staan mooi én voorkomen vlekken op uw kleding tijdens het koken of bakken. De keukenschorten van Dusk till Dawn zijn gemaakt voor zowel de hobbykok als de professionele kok. Kortom, ideaal voor iedere (thuis)kok!

Bekijk hieronder het assortiment Dusk till Dawn schorten en kies een schort dat bij uw wensen past. Ook voor ander keukentextiel zit u bij ons goed. Alle artikelen zijn eenvoudig online te bestellen en worden de volgende werkdag bij u thuis geleverd.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Dutch Deluxe Design

Klantenservice

Maandag – Vrijdag 09:00 – 17:00 uur

Nederland • 0314 – 35 47 23
Internationaal • +31 (0)314 – 35 47 23

E-mail • klantenservice@dusk-dawn.nl
Webcare • @dutchdeluxedesign

 

Social Media

Volg ons op social media en wees als eerste op de hoogte van Dusk till Dawn nieuws, acties en andere spannende ontwikkelingen.