Keuken

Keukentextiel is pas echt deluxe als het fluweelzacht, tijdloos en stijlvol is en ook nog mooi blijft! Onze artikelen voor de keuken zijn dan ook vervaardigd van hoogwaardig katoen om hierin tegemoet te komen. Dat betekent dat al onze keukendoeken en theedoeken heerlijk soepel én zacht zijn. Bovendien kunnen ze op hoge temperaturen gewassen worden zodat elke vlek er probleemloos uitgaat. Ons Dusk till Dawn textiel voelt aan als luxueus hotel- en restaurantkwaliteit. Wat dekbedovertrekken voor uw slaapkamer doen en handdoeken voor uw badkamer, doet ons keukentextiel voor uw keuken.

Daarnaast hebben we ook tafelkleden, tafellopers en servetten die uw eetkamer extra deluxe maken. In onze webshop kunt u een variatie aan mooi textiel voor in uw eetkamer vinden. In de prachtige kleur wit om uw tafel stijlvol te dekken. De tijdloze kleur past bij ieder interieur en gelegenheid. Kortom, het ideale tafeltextiel voor deluxe dineren: Dutch Deluxe Design!

Alle 15 producten

Dutch Deluxe Design

Klantenservice

Maandag – Vrijdag 09:00 – 17:00 uur

Nederland • +31 (0)621 – 25 06 83
Internationaal • +31 (0)621 – 25 06 83

E-mail • klantenservice@dusk-dawn.nl
Webcare • @dutchdeluxedesign

 

Social Media

Volg ons op social media en wees als eerste op de hoogte van Dusk till Dawn nieuws, acties en andere spannende ontwikkelingen.