Badkamer

Een badkamer om letterlijk in weg te dromen. Het is eenvoudig om met accessoires uw badkamer te transformeren in een fijne plek om je even terug te trekken. Accessoires hebben namelijk veel invloed op de sfeer en uitstraling van uw badkamer. Het belang van een mooie collectie badtextiel mag dan ook niet worden onderschat. Badtextiel is niet alleen van praktisch belang, maar drukt ook uw stempel op de badkamer.

Je creëert gemakkelijk een plek voor pure ontspanning met onze geweldige Dusk till Dawn collectie badtextiel en wellness artikelen. Een selectie van de beste, waaronder natuurlijke, materialen ligt aan de basis van onze badkamer collectie washandjes, gastendoeken, handdoeken, douchelakens, badjassen, badslippers en badzout. Met oog voor detail en vormgeving creëren wij met onze artikelen uw perfecte badkamer. De badkamer collectie van Dusk till Dawn staat voor deluxe ontspanning: Dutch Deluxe Design!

Alle 19 producten

Dutch Deluxe Design

Klantenservice

Maandag – Vrijdag 09:00 – 17:00 uur

Nederland • +31 (0)621 – 25 06 83
Internationaal • +31 (0)621 – 25 06 83

E-mail • klantenservice@dusk-dawn.nl
Webcare • @dutchdeluxedesign

 

Social Media

Volg ons op social media en wees als eerste op de hoogte van Dusk till Dawn nieuws, acties en andere spannende ontwikkelingen.