Relaxen met lavendel

lavendel badzout

In onze webshop vindt u meerdere geuren badzout, waaronder lavendel. Het is niet alleen een mooie paarse zomerplant, maar het heeft ook nog een aantal hele fijne voordelen. Deze voordelen maakt het een ultiem cadeau voor moederdag, zoals te vinden in ons moederdag verwenpakket. We lichten graag toe wat deze voordelen precies inhouden en hoe u deze plant het beste kan gebruiken.

 Slaap beter met lavendel

Deze mooie zomerplant met zijn paarse bloemen heeft een aantal gezondheidsvoordelen. Het is belangrijk om te weten dat de werking van lavendel volledig in de neus zit. Wanneer u de geur alleen al ruikt, begint de plant zijn werk te doen. De geur heeft een kalmerend en rustgevend effect.

U kent vast wel de kleine zakjes met lavendel. Deze zijn ideaal om naast uw bed te hangen of zelfs onder uw hoofdkussen te plaatsen. Deze geur zorgt namelijk voor een energieboost en dat u zich minder vermoeid voelt. Daarnaast zorgt het voor een vermindering van angst en stress. Dit zorgt er allemaal voor dat het de slaap bevorderd. Wij bij Dusk till Dawn zijn daarom heel blij dat wij in onze collectie badzout ook deze geur als optie hebben. Neem een bad met deze heerlijke rustgevende badzout en u valt relaxed in slaap.

Ga kwaaltjes tegen

lavendel tak en badzout

De olie die van de lavendelplant geëxtraheerd wordt, werkt ontsmettend, maar ook schimmelwerkend en antibacterieel. Ideaal dus om in huis te hebben. Daarnaast is het perfecte plant om in de tuin te hebben in de zomer. De plant werkt namelijk insectenwerend. Het is dan geen probleem om in de zomermaanden, buiten te zitten met deze plant om u heen, waarbij u zich geen zorgen hoeft te maken over muggen, mieren en fruitvliegjes. Tevens ook goed voor binnenshuis. Wanneer u wel een insectenbeet op loopt, kunt u de olie gebruiken om dit te verhelpen.

Tot slot is lavendel ook heel goed voor huid en haar. Voor het haar en de hoofdhuid zorgt het voor een vermindering in jeuk en roos door de antibacteriële werking. Dezelfde werking zorgt ervoor dat het voor de huid helpt tegen acne.

Kortom, er zijn veel voordelen te kennen aan lavendel. Geniet daarom van deze heerlijk ruikende plant en kies voor badzout in deze lekkere geur. Niet alleen lekker voor uzelf, maar ook leuk om te geven. Geef deze moederdag Dusk till Dawn badzout cadeau, of kies voor één van de verwenpakketten welke compleet zijn met een set badtextiel. Als u nu twee verwenpakketten aanschaft, ontvangt u de derde cadeau! Maak Moederdag Mooier!

Bekijk lavendelbadzout

, , ,

Comments are closed.

Dutch Deluxe Design

Klantenservice

Maandag – Vrijdag 09:00 – 17:00 uur

Nederland • +31 (0)26 – 78 56 429
Internationaal • +31 (0)26 – 78 56 429

E-mail • klantenservice@dusk-dawn.nl
Webcare • @dutchdeluxedesign

 

Social Media

Volg ons op social media en wees als eerste op de hoogte van Dusk till Dawn nieuws, acties en andere spannende ontwikkelingen.