Over ons

Achtergrond

Dusk till Dawn is een merk van JCK Brand Company BV, opgericht in 2018. JCK Brand Company BV is een voorraadhoudende marketing & sales organisatie opgericht in 2014 en is met haar hoofdkantoor gevestigd in Doetinchem. Van hieruit ontwerpt, produceert én distribueert JCK Brand Company BV als onafhankelijk bedrijf stijlvolle en kwalitatief hoogwaardige producten onder haar merken aan retailers, distributeurs, groothandels en consumenten.

Onder het motto ‘het bloed kruipt waar het niet gaan kan’ zijn we met Dusk till Dawn gestart met het ontwerpen, produceren én distribueren van beddengoed en bedtextiel van Nederlandse makelij: synthetische, eenden- en ganzendonzen & wollen hoofdkussens en dekbedden. Dusk till Dawn hebben we de afgelopen jaren verrijkt met een collectie bedtextiel (dekbedovertrekken, hoeslakens, moltons en kussenslopen), badtextiel (washandjes, gastendoeken, handdoeken, douchelakens, badjassen, badslippers en wellness artikelen), keukentextiel (keuken- en theedoeken) en tafeltextiel (ronde en rechthoekige tafellakens, tafellopers en servetten). In het najaar van 2022 is de collectie verder uitgebreid met woontextiel artikelen, zoals sierkussens, schapenvachten, koeienhuiden vloerkleden en plaids.

Maatschappelijk verantwoord

Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat hoog in ons vaandel. Het merendeel van onze Dusk till Dawn artikelen wordt ontworpen, geproduceerd én gedistribueerd in Nederland. Al onze producten zijn op een duurzame manier geproduceerd. Zo zijn onze bed artikelen van hoogwaardig dons dat op een milieuvriendelijke manier is verwerkt. Onze huiden en vachten zijn uitsluitend restproducten en geselecteerd op kwaliteit en daarom duurzaam gelooid. Doordat onze producten voornamelijk uit Nederland komen, beperken we de uitstoot van fossielen brandstoffen die gemaakt zouden worden tijdens een transport vanuit verdere transportlanden.

Ons doel

Uzelf wanen in een luxueuze cottage in Noorwegen, overnachten in een pittoresk hotelletje in Parijs of dineren in een Italiaans restaurant aan de Tyrreense zee. Waarom deze momenten niet dagelijks creëren voor uzelf? Bij Dusk till Dawn is het ons doel om ieder moment wanneer u thuis bent, het ultieme gevoel van escapisme te creëren. Want, waarom zou u thuis niet het gevoel van die speciale momenten willen creëren? Thuis is immers de plek waar u het meest bent.

‘’Less is More’’. Volgens dit principe proberen wij onze producten vorm te geven. Met subtiele ontwerpen hebben we een assortiment dat makkelijk te implementeren in ieder huis. Een assortiment wat bestaat uit bed-, bad-, tafel- en keukentextiel, aangevuld met woonkamerartikelen om uw woning de finishing touch te geven.

Dutch Deluxe Design

Klantenservice

Maandag – Vrijdag 09:00 – 17:00 uur

Nederland • +31 (0)26 – 78 56 429
Internationaal • +31 (0)26 – 78 56 429

E-mail • klantenservice@dusk-dawn.nl
Webcare • @dutchdeluxedesign

 

Social Media

Volg ons op social media en wees als eerste op de hoogte van Dusk till Dawn nieuws, acties en andere spannende ontwikkelingen.