Onze collectie keukentextiel is nu verkrijgbaar!

De keuken is doorgaans een plek in huis waar u vaak komt. U zet een kop koffie, maakt ontbijt of lunch klaar of kookt een diner. De keuken is een functionele plek, waardoor deze ruimte soms een wat saaie en praktische uitstraling heeft. Dat is niet de bedoeling en ook helemaal niet nodig. Want een ruimte waar je vaak komt, die wil je toch mooi inrichten? In onze webshop vindt u vanaf deze maand onze nieuwe collectie deluxe keukentextiel om sfeer aan te brengen in uw keuken.

ONZE NIEUWE COLLECTIE KEUKENTEXTIEL

Een belangrijk detail van een woonruimte is het gebruik van accessoires. Dit geldt ook voor de keuken: een sfeervolle keuken creëren is mogelijk met de juiste keukenaccessoires. Onze nieuwe collectie keukentextiel biedt een variatie aan items om sfeer te creëren in uw keuken. Kiest u voor onze witte keuken- en theedoeken? Alle artikelen zijn te combineren met onze deluxe witte tafellakens, tafellopers en/of servetten.

Tip: Om een luxe sfeer in de keuken te creëren hanteren wij altijd de ontwerp regel “dezelfde kleuren, andere materialen”. Heeft u stijlvolle donker(grijz)e keuken, kies dan bijvoorbeeld voor onze witte keukendoek.

WAT MAAKT DE NIEUWE COLLECTIE KEUKENTEXTIEL VAN DUSK TILL DAWN BIJZONDER? 

Witte keukendoek

Dutch Deluxe design” is de slogan waar wij bij Dusk till Dawn onze producten mee op de markt zetten. Maar wat maakt het keukentextiel dan precies deluxe?

Een belangrijk kenmerk is het gebruikte materiaal. De producten zijn fluweelzacht, omdat ze gemaakt zijn van hoogwaardig katoen. Dankzij de vochtabsorberende eigenschappen van de katoenen keuken– en theedoeken kunt u gemakkelijk uw handen of vaat afdrogen. Naast dat het keukentextiel gemakkelijk vocht absorbeert, drogen de producten ook weer heel snel op.

rond tafellaken

EN WAT IS ER BIJZONDER AAN HET TAFELTEXTIEL?

Ons Dusk till Dawn tafeltextiel voelt aan als luxueus hotel- of restaurantkwaliteit omdat ook het tafeltextiel gemaakt is van hoogwaardig katoen. Dit betekent dat al onze tafellakens, tafellopers en servetten heerlijk soepel én zacht zijn. Bovendien heeft het tafeltextiel een OKO-TEX 100 keurmerk, wat betekent dat er tijdens de productie uitsluitend gebruik wordt gemaakt van natuurlijke reinigingsproducten.

TIJDLOOS

Het textiel is niet alleen handig in gebruik vanwege het materiaal, maar geeft uw keuken ook een mooie en tijdloze uitstraling. Het oog wil natuurlijk ook wat! De effen kleuren van onze Dusk till Dawn producten zorgen voor een stijlvol ingerichte keuken.

Wilt u meer weten over ons deluxe keuken- en/of tafeltextiel? Neemt u dan vrijblijvend contact op met onze specialisten.

, , , , , , , ,

No comments yet.

Geef een reactie

Dutch Deluxe Design

Klantenservice

Maandag – Vrijdag 09:00 – 17:00 uur

Nederland • +31 (0)26 – 78 56 429
Internationaal • +31 (0)26 – 78 56 429

E-mail • klantenservice@dusk-dawn.nl
Webcare • @dutchdeluxedesign

 

Social Media

Volg ons op social media en wees als eerste op de hoogte van Dusk till Dawn nieuws, acties en andere spannende ontwikkelingen.