Ontspan met rozen

rozen badzout Rozen zijn één van de bekendste bloemen, vandaar dat deze geur ook terug te vinden is in onze webshop in de vorm van badzout. Het is naast een mooi product ook erg leuk om cadeau te doen, bijvoorbeeld voor moederdag in de speciale giftset of onze moederdag verwenpakket. Er zitten ook een aantal fijne voordelen aan deze badzout die wij u graag willen toelichten in dit inspiratiebericht.

Ontspannen met rozen

De geur van rozen zorgt voor ontspanning. Deze bloemige geur werkt zeer kalmerend voor de geest. Daarnaast zorgt het voor ontspanning bij luchtwegverkramping en helpt het bij ademhalingsproblemen. Het is een uitstekende hulpmiddel om rust te pakken. Net als lavendel is deze lekkere geur behulpzaam in het tegengaan van slapeloosheid. Het helpt om het lichaam te herstellen en de rustgevende eigenschappen zorgen ervoor dat u snel in slaap valt en voor een goede nachtrust. Ideaal dus om een bad mee te nemen.

Verlicht pijn

roos en rozen badzout

Andere eigenschappen die rozen hebben zijn het verlichten van allerlei soorten pijn. Deze geur wordt in de wellness-branche vaak gebruikt als ‘recovery’. Het helpt namelijk om zowel spierpijn als gewrichtspijn te verlichten. Wanneer u bijvoorbeeld intensief getraind heeft, kunt u een bad nemen met rozenbadzout en u zult merken dat u spierpijn aanzienlijk minder is.

Bij hoofdpijn en migraine is deze geur, en eventuele essentiële oliën hiervan, een middel om deze pijn te verlichten. Daarnaast is het een goede geur om nervositeit te onderdrukken en depressiviteit te verminderen. De geur heeft een positieve impact op de geest.

Tot slot heeft deze lekkere geur en bloem nog andere handige eigenschappen. Het werkt namelijk antiseptisch en ontstekingsremmend.

Met al deze voordelen is het geen verrassing wanneer u kiest voor ons Dusk till Dawn badzout. Het is ook een uitstekende keus voor een moederdagcadeau. Bijvoorbeeld de giftset met verschillende geuren badzout. Nog leuker om te geven zijn de moederdag verwenpakketten, compleet met een set badtextiel voor het moederfiguur in uw leven. Als u nu twee verwenpakketten aanschaft, ontvangt u de derde cadeau!  Maak Moederdag Mooier!

Bekijk rozenbadzout

, ,

Comments are closed.

Dutch Deluxe Design

Klantenservice

Maandag – Vrijdag 09:00 – 17:00 uur

Nederland • +31 (0)26 – 78 56 429
Internationaal • +31 (0)26 – 78 56 429

E-mail • klantenservice@dusk-dawn.nl
Webcare • @dutchdeluxedesign

 

Social Media

Volg ons op social media en wees als eerste op de hoogte van Dusk till Dawn nieuws, acties en andere spannende ontwikkelingen.