Maak optimaal gebruik van een tafelloper

tafel met tafelloperNaast een tafellaken kunt u ook gebruik maken van een tafelloper voor het aankleden van uw (eet)tafel. Een tafelloper is een smalle loper die in de meeste gevallen over de lengte van uw (eet)tafel wordt gelegd. In dit bericht geven wij u tips over hoe u optimaal gebruik kunt maken van een loper.

Wees creatief met uw loper

Een loper wordt gebruikelijk strak over de lengte van een tafel gelegd. Hiermee geeft u een accent aan uw tafel, zonder dat deze volledig bedekt is. Een loper kan echter op meerdere manieren gebruikt worden. In plaats van deze over de lengte van uw tafel te leggen, kunt u deze ook over de breedte van uw tafel leggen. Aan de hand van uw tafellengte kunt u er voor kiezen om meerdere lopers over de breedte van de tafel te leggen.

Strak of toch niet?

Hoewel een loper gebruikelijk strak en recht gelegd wordt, kunt u er ook voor kiezen om deze losjes en eventueel slingerend over uw tafel te draperen. Hiermee geeft u een speels effect aan uw tafel. Plaats bijvoorbeeld bloemen of kaarshouders aan de rand van de plooien van de loper.

Tafellaken met tafelloper

Het staat u vrij om alleen een loper te gebruiken op uw tafel. Maar heeft u ook gedacht aan het gebruik van uw loper bovenop een tafellaken? Wanneer uw tafellaken en loper verschillen in kleur geeft dit een extra decoratieaspect aan uw tafel. Zorg hierbij er wel voor dat hoewel de kleuren verschillen, deze wel bij elkaar passen. Bovenal zal uw loper meer opvallen dan wanneer u alleen een tafellaken of alleen een tafelloper zou gebruiken.

Hopelijk komt u met deze tips een beetje uit de voeten en kunt u nu optimaal gebruik maken van uw tafelloper.

Nog geen loper in huis? Geen probleem. Bekijk onze lopers in de Dusk till Dawn tafeltextielcollectie.

Bekijk hier onze tafellopers

 

,

Comments are closed.

Dutch Deluxe Design

Klantenservice

Maandag – Vrijdag 09:00 – 17:00 uur

Nederland • +31 (0)26 – 78 56 429
Internationaal • +31 (0)26 – 78 56 429

E-mail • klantenservice@dusk-dawn.nl
Webcare • @dutchdeluxedesign

 

Social Media

Volg ons op social media en wees als eerste op de hoogte van Dusk till Dawn nieuws, acties en andere spannende ontwikkelingen.