Comfortabel loungen met 3 tips

lekker loungen

Houdt u ook zo van loungen? Lekker op de bank uw favoriete serie bingewatchen of comfortabel in bed lezen? Loungen doet u vaak in een daarvoor speciaal ingerichte plek met de juiste meubels, kussens en ander comfortabele woonaccessoires. Wat als u de lounge-ervaring in uw eigen huis kan halen met slechts één woonaccessoire? Dan hebben we met de Dusk till Dawn loungekussen de perfecte uitkomst. Dit stevige kussen, in een unieke uitlopende vorm, geeft u de meest comfortabele houding waar u ook zit.

De perfecte kussen om te loungen

Dit loungekussen is speciaal ontworpen om men van een comfortabele houding te voorzien tijdens het televisie kijken of tijdens het lezen. Door de driehoekige vorm kunt u dit kussen tegen uw bank of uw hoofdbord plaatsen waardoor u er heerlijk tegen aan kan zitten. Uw rug ervaart de juiste ondersteuning zodat u langdurig kan blijven zitten zonder klachten. Een loungekussen is een goed begin voor uw eigen lounge, maar we geven u nog een aantal andere tips voor uw eigen lounge.

Loungen kaarsenCreëer uw eigen lounge

Ontspannen en relaxen hoeft niet bij uitstek buitenshuis te gebeuren. Met de juiste items wilt u uw eigen gemaakte lounge niet verlaten. Het Dusk till Dawn loungekussen is al één item waarmee uw woning en uzelf in een ontspannen sfeer komt. Vergroot deze aangename sfeer door het gebruik van vloerkleden. Deze bekleden niet alleen uw vloer maar geven uw (woon)kamer gelijk een andere uitstraling. Vloerkleden zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maten, kleuren en materiaal. Voor elke stijl en interieur is wel een vloerkleed te bedenken.

Als u wilt loungen wilt u natuurlijk er ook gezellig bij zitten. Met het loungekussen heeft u gelijk de juiste houding, maar het wordt nóg comfortabeler om te loungen wanneer u gebruik maakt van een plaid. Een plaid houdt u warm, maar voegt ook meteen toe aan uw interieur. Vooral als u het al warm genoeg hebt en liever geen plaid over uw lichaam wilt, kunt u de plaid over uw bank of fauteuil draperen. Dit kunt u ook doen met bijvoorbeeld een schapenvacht op uw bank of fauteuil.

Kies voor extra sfeer

loungenOm het extra knus te maken gebruikt u sierkussens die de look van uw lounge helemaal afmaken. Maak uw (woon)kamer nog comfortabeler en gezelliger met behulp van kaarsen. Kies voor neutrale witte kaarsen of in kleuren passend bij uw interieur. Kaarsen zorgen niet alleen voor sfeerverlichting, maar ook voor wat extra warmte in een ruimte. U kunt gebruik maken van dinerkaarsen, maar ook stompkaarsen op bijvoorbeeld een plateau of waxinelichtjes in een mooie theelichthouder zullen uw omgeving sfeer geven. Ga nog een stap verder door in plaats van reguliere kaarsen geurkaarsen te gebruiken. Kies een geur die niet alleen heerlijk ruikt, maar ook uitnodigend is om in uw eigen gemaakte lounge te loungen.

Wanneer u liever geen geurkaarsen wilt aansteken kunt u ook gebruik maken van een aroma diffuser. Bijvoorbeeld een elektrische diffuser of een diffuser met stokjes. Een heerlijke geur voor een heerlijke omgeving. Bent u van plan om in uw eigen gemaakte lounge met vrienden te zitten? Zet dan uw favoriete playlist op voor ontspannen muziek.

Deze tips kunt u naast in uw woonkamer ook toepassen op uw slaapkamer. Zo kunt u ook lekker in bed loungen. Dus dim uw lichten, doe uw kaarsen aan, relax tegen uw loungekussen met een plaid en zet uw favoriete muziek op. Of u nu uw favoriete serie zal gaan kijken of een boek erbij pakt, in uw eigen gemaakte lounge komt u heerlijk tot rust.

Dusk till Dawn biedt voor uw eigen lounge loungekussens, prachtige koeienhuiden vloerkleden, schapenvachten, plaids en sierkussens. Kortom, alles om uw lounge zo gezellig en comfortabel mogelijk te maken! Bekijk snel alle mogelijkheden in onze webshop.

 

Klik hier voor onze woonkamer collectie

, , ,

No comments yet.

Geef een reactie

Dutch Deluxe Design

Klantenservice

Maandag – Vrijdag 09:00 – 17:00 uur

Nederland • +31 (0)26 – 78 56 429
Internationaal • +31 (0)26 – 78 56 429

E-mail • klantenservice@dusk-dawn.nl
Webcare • @dutchdeluxedesign

 

Social Media

Volg ons op social media en wees als eerste op de hoogte van Dusk till Dawn nieuws, acties en andere spannende ontwikkelingen.