Kom de plaknachten door met Dusk till Dawn

Kom de plaknachten door met Dusk till Dawn

Iedereen herkent het wel. Niet in slaap kunnen vallen omdat het buiten amper afgekoeld is en het binnen in de slaapkamer nog warmer aanvoelt. Nu de tempraturen aankomend weekend weer gaan stijgen, komen we graag weer met wat tips om de warme plaknachten door te komen!

  • Type beddengoed

Slaapt u tijdens de warme nachten nog het liefst onder een dekbed, dan raden wij u in een zomerdekbed aan. Zoals bijvoorbeeld het Dusk till Dawn ganzendons zomerdekbed, of het Dusk till Dawn wollen dekbed. Deze dekbedden zijn lekker licht en ventileren goed door, waardoor de slaapervaring een stuk koeler is dan die van dekbedden die all year of alleen winter zijn.

  •   Houd de koelte in huis

De belangrijkste tip van allemaal. Houd de koelte in huis. Dit doet u door overdag alles in huis potdicht te houden. Voornamelijk de ramen en gordijnen. S ’avonds als het weer koeler is, kunt u het beste alles open gooien zodat het kan doorwaaien door het huis.

  • Doe wél een pyjama aan

Dit klinkt wellicht vreemd. Iets ( extra’s) aan doen terwijl het al heel warm is. Dit is echter wel een belangrijke factor in het koel blijven in bed. Als u slaapt transpireert u. Wanneer het warm is waarschijnlijk nog meer. Door het dragen van iets ( liefst katoen) kan het zweet opgenomen worden en wordt je bed niet helemaal broeierig waardoor het nog oncomfortabeler wordt.

  • Plaats van de ventilator

Een ventilator gebruiken tijdens een warme plaknacht klinkt nogal logisch. Echter, hangt het er wel van af waar je deze plaatst in de slaapkamer. Slaapt u  met het raam op een kiertje, dan is het verstandig om de ventilator zo te plaatsen dat hij richting de uitgang van de kamer blaast. Zo wordt alle warme lucht namelijk uit de kamer verdreven. Mocht u met het raam helemaal open slapen. Richt de ventilator dan juist die kant op.

Comments are closed.

Dutch Deluxe Design

Klantenservice

Maandag – Vrijdag 09:00 – 17:00 uur

Nederland • +31 (0)26 – 78 56 429
Internationaal • +31 (0)26 – 78 56 429

E-mail • klantenservice@dusk-dawn.nl
Webcare • @dutchdeluxedesign

 

Social Media

Volg ons op social media en wees als eerste op de hoogte van Dusk till Dawn nieuws, acties en andere spannende ontwikkelingen.