Katoen-Satijnen dekbedovertrek: Dé musthave in een deluxe slaapkamer

Satijn is een luxe stof en wordt veel gebruikt voor luxueus beddengoed. Katoen-satijn wordt verkregen door de satijn-weefmethode. Door deze techniek toe te passen is het mogelijk om zeer licht te weven, waardoor een kenmerkende zachte en luchtige kwaliteit ontstaat. Een katoen-satijnen dekbedovertrek is dan ook een absolute musthave in de slaapkamer. Waarom? Dat lichten we in dit blogbericht graag toe!

 

Luxueuze uitstraling

Katoen-satijn dekt een hoger segment beddengoed. Omdat de satijnvezels zo strak in elkaar geweven zijn, heeft de bovenkant van de stof een glans. Deze subtiele glans geeft een luxe uitstraling. Dit is ook een van de redenen waarom katoensatijn veel gebruikt word in hotels.

 

Satijn werkt verfrissend op klamme zomernachten

Katoensatijn is een zeer fijn materiaal, zacht en zeer comfortabel om op te slapen. Dit materiaal staat bekend als zeer verfrissend en zorgt zo voor een goede nachtrust, vooral tijdens klamme zomernachten. Katoen-satijn heeft dit grotendeels te danken aan zijn frisse karakter door het gebruik van katoenen materiaal, neemt het snel vocht op en is katoen-satijn zeer goed ademend.

 

Satijn is zeer Hygiënisch

Katoen-satijn stof is zeer hygiënisch. We vertellen u graag waarom we zo enthousiast zijn over de hygiëne van dit materiaal. U kunt satijnen lakens in meeste gevallen namelijk wassen in de wasmachine.

Waar dekbedovertrekken van andere materialen vaak maar op 30 graden gewassen kunnen worden, valt satijn-katoen op met zijn 60 graden! Daarnaast is het materiaal vrijwel altijd geschikt voor drogers, waar het eindvuil en dergelijke worden gedroogd.

 

ook goed voor huid en haar

Een katoensatijn afwerking is ook goed voor huid en haar. Dank hiervoor de satijnbinding! Satijnen beddengoed zorgt voor glad en glanzend haar, minder rimpels en kan resulteren in een stralende huid. Dit komt door de zachte glans die wordt gecreëerd door satijnbinding. Hierdoor glijdt u als het ware over de lakens, hierdoor krijgt uw huid geen kans om te rimpelen en uw haar geen kans om in de knoop te raken. Ideaal toch?!

 

VRAGEN

Heeft u nog vragen over de leveringen en/of openingstijden rondom de feestdagen? Neem dan gerust contact met ons op, telefoonnummer +31 (0)621 – 25 06 83 of stuur een mail naar klantenservice@dusk-dawn.nl. Wij helpen u graag!

, , , , ,

No comments yet.

Geef een reactie

Dutch Deluxe Design

Klantenservice

Maandag – Vrijdag 09:00 – 17:00 uur

Nederland • +31 (0)26 – 78 56 429
Internationaal • +31 (0)26 – 78 56 429

E-mail • klantenservice@dusk-dawn.nl
Webcare • @dutchdeluxedesign

 

Social Media

Volg ons op social media en wees als eerste op de hoogte van Dusk till Dawn nieuws, acties en andere spannende ontwikkelingen.