All Year dekbed

Slaap beter met een wollen All Year dekbed

De winter duurt helaas nog even. Maar ondertussen kijken we toch al langzaam naar het voorjaar. En wat is nu beter dan het voorjaar beginnen met een nieuw fris dekbed?! Het All year dekbed is hiervoor een perfecte optie. In dit inspiratie willen we graag uit te doeken doen waarom een All Year dekbed dé investering is voor het voorjaar!

Temperatuurregulering: Het All Year wollen dekbed  staat bekend om zijn natuurlijke warmteregulering. Het houdt warmte vast bij koud weer, maar ademt ook goed om overtollige warmte af te voeren bij warmere temperaturen. Hierdoor kan een wollen dekbed het hele jaar door comfortabel zijn, ongeacht het seizoen.

Isolerende eigenschappen: Het All Year wollen dekbed   heeft van nature een uitstekende isolatie, wat betekent dat het de lichaamswarmte vasthoudt en u warm houdt tijdens koude nachten. Dit maakt het ideaal voor mensen die snel last hebben van kou. Ideaal wanneer het voorjaar nog even op zich laat wachten. Tegelijkertijd heeft het een verkoelend effect wanneer het juist heel warm is.

Voorkomt vochtigheid: Het All Year wollen dekbed    heeft de eigenschap vocht op te nemen zonder klam of vochtig aan te voelen. Dit helpt bij het reguleren van de vochtigheid en helpt transpiratie tijdens het slapen te verminderen. Het zorgt voor een droog en comfortabel slaapklimaat gedurende het hele jaar.

Hypoallergeen: Allergieën kunnen een groot probleem zijn, vooral in de slaapkamer. Gelukkig is wol van nature hypoallergeen en kan het helpen bij het verminderen van allergische reacties. Het is resistent tegen huisstofmijt en schimmels, waardoor het een goede keuze is voor mensen met allergieën.

Duurzaamheid: Wollen dekbedden zijn meestal van hoge kwaliteit en gaan lang mee. Ze behouden hun vorm en isolatie-eigenschappen, zelfs na langdurig gebruik. Dit betekent dat u kunt genieten van de voordelen van het dekbed voor vele jaren, waardoor het een duurzame investering is.

Milieuvriendelijk: Wol is een natuurlijk materiaal dat afkomstig is van schapen. Het is biologisch afbreekbaar en veroorzaakt geen schadelijke effecten op het milieu. Als u op zoek bent naar een duurzame keuze, is een wollen dekbed een uitstekende optie.

Comments are closed.

Dutch Deluxe Design

Klantenservice

Maandag – Vrijdag 09:00 – 17:00 uur

Nederland • +31 (0)26 – 78 56 429
Internationaal • +31 (0)26 – 78 56 429

E-mail • klantenservice@dusk-dawn.nl
Webcare • @dutchdeluxedesign

 

Social Media

Volg ons op social media en wees als eerste op de hoogte van Dusk till Dawn nieuws, acties en andere spannende ontwikkelingen.