In enkele stappen een deluxe (hotel)bed

Wie wil er niet nou niet een prachtige slaapkamer? Zo eentje die je ziet in woonbladen of waarin u geslapen heeft tijdens een heerlijk deluxe weekend weg. Toch kiezen we vaak thuis voor een eenvoudig opgemaakt bed. En dat is zeer jammer, want met enkele simpele aanpassingen voor het opmaken van uw bed, kunt ook ú een bed krijgen, dat (alleen) in deluxe hotelkamers te zien is en waar stylisten van gaan watertanden.

Stap 1. Kies een kwalitatief wit dekbedovertrek

Een kwalitatief hoogwaardig (en veelal) wit dekbedovertrek zorgt ervoor dat uw bed al deluxe aanziet. Immers, in de meeste hotels is het dekbedovertrek vaak smetteloos en kraakhelder wit.  Wit wordt gezien als de kleur van onschuld, puurheid en vrede. De kleur heeft met name positieve associaties zoals zuiverheid, maagdelijkheid, eenvoud, stilte, kalmte, netheid en helderheid. Wit stimuleert tot opruimen, symboliseert een nieuw begin en reinheid.

Stap 2. Kies voor een kwalitatief wit hoeslaken

Een hoeslaken is niet alleen functioneel om uw matras te beschermen. Het zorgt er ook voor dat uw bed deluxe aanziet. Ook het hoeslaken moet dan mooi en kraakhelder wit zijn. Zorg er namelijk voor dat het hoeslaken dezelfde kwaliteit en kleur heeft als het dekbed. Dit zorgt voor eenheid en rust op uw bed.

Stap 3. Kies voor een dubbel aantal hoofdkussens op bed

Leg naast uw eigen hoofdkussen(s) en eventueel het hoofdkussen van uw partner ook één extra kussen per persoon op bed. Hiermee maakt u uw bed lekker voluptueus en creëert u een eigen hotelgevoel. Immers, in de meeste hotels liggen ook het dubbel aantal hoofdkussens op het bed. Enig idee waarom men de meeste hotels dit doen. Het levert namelijk een groot bed op. Om de extra kussen te voorzien van dezelfde kwalitatieve kussenslopen, kunt u bij ons losse kussenslopen in een bijpassende witte kleur kopen. Maar voor een extra deluxe effect, kunt u ook kiezen voor een andere kleur. Want hoe deluxe ziet dat eruit?

Als u deze drie stappen zet, is uw bed prachtig en met name deluxe opgemaakt. Een aanwinst voor uw huis. Hoe ziet uw deluxe opgemaakte bed eruit? Deel het met ons op Instagram of facebook met de hashtag #dutchdeluxedesign en wie weet ziet u uw slaapkamer terug op onze socials.

, , , ,

No comments yet.

Geef een reactie

Dutch Deluxe Design

Klantenservice

Maandag – Vrijdag 09:00 – 17:00 uur

Nederland • +31 (0)26 – 78 56 429
Internationaal • +31 (0)26 – 78 56 429

E-mail • klantenservice@dusk-dawn.nl
Webcare • @dutchdeluxedesign

 

Social Media

Volg ons op social media en wees als eerste op de hoogte van Dusk till Dawn nieuws, acties en andere spannende ontwikkelingen.