Hoe onderhoud ik een latex hoofdkussen?

Nieuw jaar, nieuwe producten. Vanaf 1 januari 2020 verkrijgbaar in onze collectie: Hoofdkussen Talalay Latex. In twee verschillende hardheden: soft en medium. Dit kussen is hypoallergeen, huisstofmijt-resistent en antibacterieel. Het perfecte kussen voor de gevoelige mens. Maar hoe onderhoud je nu dit hoofdkussen? In dit blogbericht leggen we je het graag uit.

Hoe was ik nu dit deluxe hoofdkussen?

Ons hoofdkussen kan gewassen worden op maximaal 40 graden. U dient de 100% Talalay pure natural latex kern van het kussen te verwijderen. Deze kern van het kussen mag namelijk niet vochtig worden. Anders verliest het zijn stevigheid en geeft het u onvoldoende ondersteuning. Na het wassen droogt u het de hoes van het kussen in de droger met enkele tennisballen erbij, zodat het dons weer goed wordt losgemaakt. Daarnaast dient u het kussen regelmatig op te schudden en te luchten.

Wat moet ik met de latex kern van het kussen doen?

De 100% Talalay pure natural latex kern van ons hoofdkussen is onderhoudsvrij. We adviseren u de latex kern niet nat te maken, daardoor kan de latex gaan brokkelen en verliest het zijn stevigheid. Als er een vlek op de kern komt, kunt u deze proberen te verwijderen met een zachte, licht vochtige doek met eventueel een ecologisch wasmiddel. Stel de latex kern niet bloot aan direct zonlicht. Daardoor verouderd de latex en verliest het zijn stevigheid.
Het onderhoud van ons 100% Talalay pure natural latex kern is dus zeer eenvoudig en gebruiksvriendelijk.

Gebruik altijd een kussensloop om uw hoofdkussen?

We adviseren u een (molton) kussensloop bij dit kussen te gebruiken. Met een kussensloop houdt u uw favoriete kussen schoon en het gaat langer mee. Het maakt uw kussen iets minder los en makkelijker vormbaar.

Hebt u een vraag of wilt u persoonlijk advies over onze 100% Talalay pure natural latex hoofdkussens? Neemt u dan vrijblijvend contact op met onze specialisten.

, , , ,

No comments yet.

Geef een reactie

Dutch Deluxe Design

Klantenservice

Maandag – Vrijdag 09:00 – 17:00 uur

Nederland • +31 (0)26 – 78 56 429
Internationaal • +31 (0)26 – 78 56 429

E-mail • klantenservice@dusk-dawn.nl
Webcare • @dutchdeluxedesign

 

Social Media

Volg ons op social media en wees als eerste op de hoogte van Dusk till Dawn nieuws, acties en andere spannende ontwikkelingen.