Hoe makkelijk komt u uit uw bed? Doe de snoozetest!

Staat u direct naast uw bed als de wekker afgaat? Of draai u zich nog 7 keer om? Wij zijn benieuwd.

Blijft u liggen of niet?

Heerlijk, ’s ochtends na de wekker nog even blijven liggen. Lekker dommelen, toch? Maar wat zegt dat over u? Sprint u ’s ochtends meteen uw bed uit? Of weet u in halfslaap altijd de snoozeknop van uw wekker te vinden? Uit recent Amerikaans onderzoek blijkt dat tweederde van de mensen die een wekker gebruikt, liever nog even blijft liggen.

You snooze, you loose

Behoort u ook tot de snoozers? Dan moet u misschien eens iets aan uw ochtendritueel doen. Uw lichaam raakt namelijk in de war als u, vlak na het ontwaken door de wekker, steeds weer een kort slaapje doet. Normaal gesproken gaat uw lichaam in de wakkerstand als u wakker wordt: het warmt zijn kerntemperatuur op en zet de organen in beweging. Als u weer gaat slapen, stopt het lichaam daar weer mee. Het rekent er niet op dat u 10 minuten later toch weer op wil staan. Door de verwarring voel u zich juist minder wakker als u snoozet.

Doe de test!

Benieuwd wat voor type snoozer u bent? Doe de test! Quest heeft de vragenlijst ontwikkeld in samenwerking met sociaal psycholoog Joris Lammers (Universität zu Köln, Duitsland). Hij gaat namelijk analyseren of er een verband bestaat tussen uw persoonlijkheid en uw snoozegedrag.

Klik hier voor de test

De resultaten worden door Quest geanalyseerd. Wat doet Quest met uw test? Lees het hier!

Nog vragen?

Mocht u verdere vragen hebben over snoozen, neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten vertellen u er graag meer over of helpen u bij het maken van een goede keuze om zo uitgerust mogelijk wakker te worden middels onze deluxe kussens, dekbedden of dekbedovertrekken.

,

No comments yet.

Geef een reactie

Dutch Deluxe Design

Klantenservice

Maandag – Vrijdag 09:00 – 17:00 uur

Nederland • +31 (0)26 – 78 56 429
Internationaal • +31 (0)26 – 78 56 429

E-mail • klantenservice@dusk-dawn.nl
Webcare • @dutchdeluxedesign

 

Social Media

Volg ons op social media en wees als eerste op de hoogte van Dusk till Dawn nieuws, acties en andere spannende ontwikkelingen.