Hoe kan ik een molton het beste wassen en drogen?

Molton

Niets zo lekker als op een koude dag in een schone bed te kruipen. Frisse lakens, die frisse geur: heerlijk. Maar wat veel mensen vergeten bij het verschonen van hun bed is het molton. Vaak wassen mensen alleen het hoeslaken omdat ze hier natuurlijk op liggen. Maar mensen zweten ‘s nachts, en dat trekt ook in het molton. Vergeet die daarom niet eens per twee weken uit te wassen.

Hoe was je nu een molton?

Als u wast op 60 graden gaan alle bacteriën dood. Het beste is om uw molton en uw laken apart van elkaar te wassen. Gebruik bij het wassen van uw molton bij voorkeur een wasmiddel zonder bleekmiddel en gebruik ook zeker niet te veel wasmiddel. Te veel wasmiddel kan namelijk voor vlekken en/of strepen zorgen.

Na het wassen kunt u de molton gewoon in de droger doen. Laat moltons maar ook uw andere beddengoed niet te lang in de droger zitten. Zit een molton te lang en/of op een te hoge temperatuur in de droger dan heeft u de kans dat deze gaat krimpen en heeft u meer kans op kreukels.

Was de molton volgens de wasvoorschriften zoals aangegeven. Daarnaast is het aan te raden om de molton zoveel mogelijk te wassen met wasgoed van dezelfde kleur.

Vragen?

Heeft u nog vragen over hoe het beste een molton kunt was en drogen? Neem dan gerust contact met ons op middels een mail naar klantenservice@dusk-dawn.nl. Wij helpen u graag!

, , ,

No comments yet.

Geef een reactie

Dutch Deluxe Design

Klantenservice

Maandag – Vrijdag 09:00 – 17:00 uur

Nederland • +31 (0)26 – 78 56 429
Internationaal • +31 (0)26 – 78 56 429

E-mail • klantenservice@dusk-dawn.nl
Webcare • @dutchdeluxedesign

 

Social Media

Volg ons op social media en wees als eerste op de hoogte van Dusk till Dawn nieuws, acties en andere spannende ontwikkelingen.