Hoe houd u uw deluxe handdoeken zoals nieuw?

Wat zijn ze heerlijk zacht: Nieuwe deluxe handdoeken. Maar hoe zorgt u dat ze zo zacht als zijde blijven? Om te kunnen blijven genieten van uw handdoeken moet u ze ook op een goede manier wassen. Wij geven u hieronder een aantal tips zodat uw handdoeken heerlijk fris en zacht zullen blijven.

 

Tip 1: Droog de handdoeken zonder was verzachter

handdoeken drogen beter als er geen was wasverzachter wordt gebruikt. 100% Kartoenen handdoeken zijn altijd zachter omdat de vezels niet bewerkt worden met chemicaliën.

 

Tip 2: Luchtig Opbergen

Berg handdoeken lekker luchtig op in de kast, niet proppen dus, bewaar wat donzige luchtigheid. In plaats van opvouwen kunt u ze ook luchtig oprollen. Als u een ruime badkamer heeft kunt u ze het beste daar opbergen want door de hogere luchtvochtigheid in de badkamer zullen ze vanzelf wat zachter blijven.

 

Tip 3: Niet strijken

Van strijken worden handdoeken misschien wel iets zachter, maar door de hitte raken de katoenvezels wel beschadigd. De handdoeken zullen hierdoor minder goed water opnemen, dus slechter afdrogen en slijten bovendien sneller. Liever niet doen dus.

 

Tip 4: Scheid uw wasgoed

Was handdoeken bij elkaar, maar wel apart van kleding. Hierdoor voorkomt u dat de katoenvezels beschadigd raken door bijvoorbeeld knopen en ritsen. U kunt uw badgoed het beste op kleur sorteren voor u gaat wassen. Zo blijven de kleuren van uw badgoed langer mooi.

 

Tip 5: Gebruik niet te veel wasmiddel

Gebruik liever wat minder dan te veel wasmiddel, kijk hiervoor goed op de verpakking. Bij hard water heeft u meer wasmiddel nodig dan bij zachter water. Harder water betekent dat er meer kalk in zit, en in wasmiddel zit waterontharder.

 

VRAGEN

Heeft u nog vragen over de leveringen en/of openingstijden rondom de feestdagen? Neem dan gerust contact met ons op, telefoonnummer +31 (0)621 – 25 06 83 of stuur een mail naar klantenservice@dusk-dawn.nl. Wij helpen u graag!

Comments are closed.

Dutch Deluxe Design

Klantenservice

Maandag – Vrijdag 09:00 – 17:00 uur

Nederland • +31 (0)621 – 25 06 83
Internationaal • +31 (0)621 – 25 06 83

E-mail • klantenservice@dusk-dawn.nl
Webcare • @dutchdeluxedesign

 

Social Media

Volg ons op social media en wees als eerste op de hoogte van Dusk till Dawn nieuws, acties en andere spannende ontwikkelingen.