Hoe creëert u een luxe sfeer in uw badkamer?

Met deze tips creëert u uw eigen wellness beleving. In uw eigen huis . In uw eigen badkamer. Dat is toch een deluxe gevoel.

1. Selecteer je mooiste shampoo’s

Zet uw mooiste shampoos, luchtjes en cosmetische spulletjes bij elkaar. Nu u hier toch mee bezig bent, houd rekening met geur: ga voor geurstokjes of geurolieën.

In de douche verzamelen zich meestal snel veel verschillende shampoos en badzout. Welke worden nu echt gebruikt? Zijn het er maar een paar? Kijk eens of er leuke zeeppompjes zijn die u kunt gebruiken.

2. Luxe sfeer creëer je door je handdoeken op te rollen

Uw handdoeken oprollen in plaats van opvouwen maakt al een wereld van verschil. En kijk eens naar mooie douchelakens van een dikke, luxe kwaliteit. Koop een aantal mooie handdoeken en gebruik deze eens!

Tip: Om een luxe sfeer in de badkamer te creëren hanteren wij altijd de ontwerp regel “dezelfde kleuren, andere materialen”. Heb je donkergrijze tegels, kies dan voor een donkere (warm)grijze handdoek of luxe badjas.

3. Kies voor natuurlijke materialen

Een badkamer moet uiteraard vooral praktisch zijn. Maar met de toevoeging van een paar natuurlijke materialen, naast alle technische materialen creëert u al snel je eigen spa met veel sfeer. Denk eens aan kiezels, een houten of bamboe mat, leemstuc op de muur of grote planten in een pot.

4. Zorg voor een goed lichtplan

Verlichting maakt of breekt uw eigen spa sfeer. Zorg ervoor dat u verschillende settings kunt creëren in uw badkamer. Met ledverlichting kan dit eenvoudig. Vervang de lampen bijvoorbeeld door Philips Hue lichtbronnen. Zorg ervoor dat u meerdere lichtpunten hebt, dus niet alleen de centraaldoos en de spiegelverlichting.

Zit u vast aan het stroompunt in het midden van het plafond? Ga dan voor een goede opbouwspot met een grote reflector en een scherpe lichtbundel van 24 graden (AR111) en een dimmer.

5. Plaats je dagelijkse gebruiksvoorwerpen uit het zicht

Als u een luxe sfeer in je badkamer wilt, dan wilt u het toilet uit het zicht. Dat kan met een slimme indeling. Gaat u niet verbouwen, zorg er dan voor dat alle praktische zaken zoveel mogelijk zijn opgeborgen. Denk ook aan de toiletrolhouder, uw tandenborstel, etc.

Deze tips werken trouwens ook fantastisch bij de verkoop van uw huis. Wat is jouw ultieme tip voor een luxe badkamer uitstraling? Deel ’m hieronder. We kijken uit naar je reactie!

 

, , ,

No comments yet.

Geef een reactie

Dutch Deluxe Design

Klantenservice

Maandag – Vrijdag 09:00 – 17:00 uur

Nederland • +31 (0)26 – 78 56 429
Internationaal • +31 (0)26 – 78 56 429

E-mail • klantenservice@dusk-dawn.nl
Webcare • @dutchdeluxedesign

 

Social Media

Volg ons op social media en wees als eerste op de hoogte van Dusk till Dawn nieuws, acties en andere spannende ontwikkelingen.