Het ideale beddengoed

Tegenwoordig zijn er steeds meer hotels erin gespecialiseerd om u de beste slaapervaring te geven doormiddel van supergoed beddengoed. De kwaliteit en zachtheid van de lakens en/of overtrekken wordt bepaald door de draaddichtheid ofwel TC. Dit staat ook wel bekend als threadcount. Hoe hoger de deze draaddichtheid, des te zachter dat de stof aanvoelt.

Echter, een hogere draaddichtheid zorgt er niet automatisch voor dat u fijner gaat slapen. Dit is namelijk per persoon verschillend. De een zal een TC van 300 prettig vinden (een ruwer dekbed), de ander wellicht wel een TC van 600 (een zachter dekbed). Kijk bij de aankoop van nieuw beddengoed wel uit voor ‘’goedkopere’’ aanbiedingen. Er is namelijk geen regelgeving hoe de draaddichtheid zou moeten worden geteld om tot de juiste draaddichtheid te komen. Bovendien slijten ”goedkopere” dekbedden harder.  Neem daarom in acht dat een hogere draaddichtheid een hogere prijs betekend.

Bij Dusk till Dawn verkopen we beddengoed van de beste kwaliteit en dus een hoge draaddichtheid. Neem snel een kijkje in onze collectie!

dekbed vervangen

, ,

No comments yet.

Geef een reactie

Dutch Deluxe Design

Klantenservice

Maandag – Vrijdag 09:00 – 17:00 uur

Nederland • +31 (0)26 – 78 56 429
Internationaal • +31 (0)26 – 78 56 429

E-mail • klantenservice@dusk-dawn.nl
Webcare • @dutchdeluxedesign

 

Social Media

Volg ons op social media en wees als eerste op de hoogte van Dusk till Dawn nieuws, acties en andere spannende ontwikkelingen.