Waarom moet u uw handdoeken tijdig vervangen?

Misschien heeft u nog een prachtige set handdoeken in de kast liggen, maar misschien droogt u zich nog steeds af met handdoeken die u al jaren gebruikt. Mocht dat laatste zo zijn, dan wordt het wellicht tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe collectie. Wilt u namelijk goed kunnen afdrogen, dan moet u uw handdoeken tijdig vervangen. In deze blog vertellen wij hier meer over.

Handdoeken kopen

Handdoeken zijn er in allerlei verschillende soorten en maten: in onze badtextiel collectie vindt u grote douchelakens, handdoeken en gastendoeken. Er zijn een aantal tips om uw handdoeken zo lang mogelijk als nieuw te houden. Zo is het verstandig om altijd de maximale wastemperatuur aan te houden. Bovendien kunt u het beste veel handdoeken tegelijk wassen. Op deze manier schuren de handdoeken minderen waardoor de kwaliteit langer behouden blijft én draagt u uw steentje bij aan het milieu.

Waarom handdoeken tijdig vervangen?

Handdoeken tijdig vervangen

Wast u uw handdoeken op de juiste manier, dan kunnen ze een lange tijd mee gaan. En als u meerdere sets handdoeken heeft, kunt u regelmatig wisselen van handdoek en kunt u ze wat langer bewaren. Toch zijn handdoeken wel eens aan vervanging toe en het is verstandig om dit tijdig te doen. Handdoeken moeten zeker vervangen worden wanneer ze rafelen, scheuren of geen water meer absorberen. Omdat handdoeken dagelijks gebruikt en veelvuldig gewassen worden, duurt het ongeveer 2 jaar voordat u uw handdoeken moet vervangen. Gebruikt u uw handdoeken al langer dan 2 jaar, dan is het waarschijnlijk tijd om een nieuwe set aan te schaffen.

Dusk till Dawn collectie

In onze Dusk till Dawn collectie vindt u luxueus hotelkwaliteit handdoeken en ook douchelakens. Ze zijn vervaardigd van heerlijk, zachte 100% katoen kwaliteit. Kies je voor fris wit, of toch liever voor wolwit of antraciet? Alle handdoeken zijn geheel kleurvast en hebben een hoog absorberend vermogen. Heeft u nog vragen over onze badtextiel collectie, neem dan gerust contact met ons op.

, , , ,

No comments yet.

Geef een reactie

Dutch Deluxe Design

Klantenservice

Maandag – Vrijdag 09:00 – 17:00 uur

Nederland • +31 (0)26 – 78 56 429
Internationaal • +31 (0)26 – 78 56 429

E-mail • klantenservice@dusk-dawn.nl
Webcare • @dutchdeluxedesign

 

Social Media

Volg ons op social media en wees als eerste op de hoogte van Dusk till Dawn nieuws, acties en andere spannende ontwikkelingen.