Geniet ook buiten

Buiten picknick

We kunnen gelukkig weer volop genieten van het zomerse weer. Daarbij zijn we veel buiten, ook voor gezellig tafelen kunnen we de tuin opzoeken.

Loungen buiten in de tuin

Met lekker weer zit u al gauw buiten. Wellicht heeft u een tuinset met tuinstoelen, -banken en/of een tuintafel. Daar kunt u met dit weer optimaal gebruik van maken. Heeft u een tuinbanken? Neem dan eens uw boek mee naar buiten om heerlijk buiten te lezen. Om er extra van te genieten in de juiste houding kunt u als tip onze Dusk till Dawn Loungekussen aanschaffen. Voordat u verdwijnt in de wondere wereld van uw boek, vergeet niet uw parasol op te zetten om wat schaduw te creëren. En even belangrijk is het insmeren met zonnebrandcrème.

Tuintafel aankleden

Een houten of kunststof tuintafel mag ook leuk aangekleed worden. Maak het tafelen sjiek door gebruik te maken van tafellakens en servetten. Zo tilt u uw barbecue naar een ander niveau. Als u nog graag uw een deel van uw tafel wilt laten zien kunt u een tafelloper gebruiken. Deze accentueert het midden van uw tuintafel. Bent u bang dat katoenen tafellakens en servetten vlekken krijgen? Geen probleem; katoenen tafellakens en servetten kunnen zorgeloos in de wasmachine. Doe dit wel gelijk na het tafelen zodat deze er makkelijker uit komen.

Kleur en verlichting

Geef kleur aan uw tafel door kleurrijke bloemen en gebladerte over uw tafel te verspreiden. Het is extra leuk als u hierbij bloemen uit uw tuin kunt gebruiken. Wanneer u van plan bent om tot laat in de avond in de tuin te zitten, denk dan aan solarverlichting die uw tuin kunnen verlichten. Deze komen tegenwoordig in alle soorten, kleuren en maten. Bijvoorbeeld in een vorm van een lampion of een lichtslinger die u boven uw tuintafel kunt hangen.

Of u er nu voor kiest om sjiek te dineren, gezellig te lunchen of met vrienden en familie te barbecueën buiten, genieten wordt het zeker.

Dusk till Dawn helpt graag een handje mee met onze collectie tafeltextiel en onze Loungekussens. U vindt ze in onze webshop.

Ga naar de webshop

, , ,

Comments are closed.

Dutch Deluxe Design

Klantenservice

Maandag – Vrijdag 09:00 – 17:00 uur

Nederland • +31 (0)26 – 78 56 429
Internationaal • +31 (0)26 – 78 56 429

E-mail • klantenservice@dusk-dawn.nl
Webcare • @dutchdeluxedesign

 

Social Media

Volg ons op social media en wees als eerste op de hoogte van Dusk till Dawn nieuws, acties en andere spannende ontwikkelingen.