Gebruik een plaid

gebruik een plaid‘Gebruik een plaid als u het koud heeft’. U heeft vast wel eens gehoord van het begrip ‘plaid’. In de webshop van Dusk till Dawn verkopen we onder de categorie woontextiel ook plaids. Maar wat zijn plaids nu eigenlijk en waarvoor dient het gebruik van een plaid? In deze blog gaat we daar wat dieper op in.

Wat is een plaid?

Een plaid is simpelweg gezegd een soort deken maar dan wordt deze meestal voor op de bank gebruikt. Gebruik een plaid als een woonaccessoire die uw woonkamer een luxe uitstraling kan geven, maar ook voor gezellig en knusse avonden op de bank kan zorgen. Zoals eerder gezegd is het een accessoire, daarnaast is een plaid ook functioneel gezien het voor wat extra warmte op de bank kan zorgen. Vooral tijdens de herfst- en wintermaanden kunt u heerlijk met een warme plaid op de bank zitten.

loungenGebruik een plaid als decoratie

Staat de verwarming hoog genoeg aan of is het hartje zomer? Dan kunt u gerust het plaid als decoratie-item over uw bank draperen. Dit zorgt voor nét dat beetje extra aan uw interieur. Plaids zijn te vinden in allerlei soorten kleuren en printjes, geschikt dus voor elke woonkamer. Bij ons in de webshop hebben wij plaids in de frisse kleur wit en de warme kleur antraciet, met een luxe wafelpatroon. Deze tijdloze en stijlvolle kleuren passen bij elk interieur.

Gebruik in de herfst- en wintermaanden een warme kleur plaid en in de lente- en zomermaanden lichte kleuren. Is draperen op de bank niet uw stijl? Dan kunt u uw plaid ook opvouwen op meerdere manieren. U kunt zo bijvoorbeeld één of meerdere zitvlakken van uw bank bedekken. Of helemaal opvouwen om zo opgevouwen op uw bankleuning te plaatsen, gereed voor gebruik.

gebruik een plaidDe plaid is multifunctioneel

Een plaid is heerlijk om onder te zitten op de bank. Echter kunt u een plaid ook als bedsprei gebruiken. Hier kunt u ook mee wisselen in uw slaapkamer per seizoen of thema met de kleuren van de plaid. Gebruik een plaid dus voor op de bank voor extra warmte, het is te gebruiken als decoratie voor wat extra sfeer en een luxe uitstraling én is het als sprei op uw bed te gebruiken. Kortom een multifunctionele woonaccessoire. Maak uw woonkamer dus compleet met een plaid. Bekijk ook eens onze luxe vloerkleden.

Heeft u interesse gekregen in de aanschaf van een plaid? Kijk dan gauw in onze webshop!

Klik hier voor onze collectie aan plaids

, ,

No comments yet.

Geef een reactie

Dutch Deluxe Design

Klantenservice

Maandag – Vrijdag 09:00 – 17:00 uur

Nederland • +31 (0)26 – 78 56 429
Internationaal • +31 (0)26 – 78 56 429

E-mail • klantenservice@dusk-dawn.nl
Webcare • @dutchdeluxedesign

 

Social Media

Volg ons op social media en wees als eerste op de hoogte van Dusk till Dawn nieuws, acties en andere spannende ontwikkelingen.