Een vakantiegevoel in uw badkamer

De zomer is begonnen en het warme weer heeft ons land ook gevonden. Zelfs als u niet op vakantie gaat, kunt u een vakantiegevoel creëren in uw eigen badkamer. Met de juiste sfeer, accessoires en vooral het juiste badtextiel kunt u in een handomdraai een ontspannen en luxe vakantiesfeer creëren. Wij geven u in dit inspiratiebericht een aantal tips waardoor u in uw eigen badkamer het vakantiegevoel kan ervaren.

De juiste kleur is…

Het begint allemaal bij het kiezen van de juiste kleuren en materialen. Wit of ivoor badtextiel is hierbij een uitstekende keuze. Wit straalt rust en luxe uit en past bij vrijwel elke stijl en inrichting. Kies voor zachte en dikke handdoeken van hoogwaardige kwaliteit badstof. De zachtheid en het comfort van deze handdoeken zorgen voor een luxueuze ervaring in uw eigen badkamer. Wit is ook de kleur badtextiel welke u terug vindt in de badkamers en ontspanruimtes op in hotels en resorts. Ideaal dus om ook in uw eigen badkamer dit naar voren te laten komen. Kies bijvoorbeeld voor het badtextiel van Dusk till Dawn, gemaakt van 100% hoogwaardig katoen.

Accessoires voor een vakantiegevoel

Om het vakantiegevoel compleet te maken, kunt u ook kiezen voor bijpassende accessoires zoals een badmat, washandjes en een badjas. Ook hier geldt dat wit badtextiel een veilige keuze is die voor een rustige en frisse uitstraling zorgt. Combineer het met natuurlijke materialen zoals hout en rotan om een beachy sfeer te creëren.

Vakantiegeuren

vakantiegevoel badkamer

Naast de kleuren en materialen is ook de geur in de badkamer belangrijk voor het creëren van een ontspannen vakantiesfeer. Kies voor een subtiele geurkaars of geurstokjes met een lichte en frisse geur, zoals citroen, lavendel of eucalyptus. Deze geuren zorgen voor een verfrissende en relaxte sfeer in de badkamer. Deze geuren kunnen tevens gebruikt worden in uw douche- of badproducten. Heerlijke zeep, shampoo of badzout zodat u na het gebruik van uw badkamer langer kan genieten van het ontspannen vakantiegevoel.

Groen in de badkamer

Om echt helemaal tot rust te komen, kunt u ook denken aan het toevoegen van wat groen aan uw badkamer. Kies voor een paar mooie planten die goed gedijen in de vochtige omgeving van de badkamer, zoals varens, orchideeën of luchtplanten. Het groen zorgt niet alleen voor een natuurlijke en rustgevende uitstraling, maar zuivert ook de lucht in de badkamer. Om een tropische sfeer toe te voegen kunt u kiezen voor kleine palmplanten of een print van tropische planten.

Opgeruimd staat netjes

vakantiegevoel handdoek opbergen

Verder is het belangrijk om de badkamer opgeruimd en netjes te houden. Berg uw verzorgingsproducten op in mooie manden of opbergdozen en zorg voor voldoende opbergruimte voor handdoeken en andere badtextiel. Kies voor de manden voor natuurlijke materialen zoals bamboe of riet. Dit versterkt het vakantiegevoel. Wanneer u uw handdoeken ter display wilt laten zien, kunt u deze opgerold weergeven voor een stukje wellness gevoel. Zo creëert u niet alleen een rustige en opgeruimde uitstraling, maar kunt u ook gemakkelijk ontspannen in een opgeruimde omgeving.

Tot slot is het belangrijk om voldoende tijd te nemen voor uzelf in de badkamer. Neem een warm bad met ontspannende badzout of geniet van een verkwikkende douche met een luxe douchegel. Neem de tijd om uzelf te verwennen en te ontspannen, net zoals u zou doen op vakantie.

Met deze tips en inspiratie kunt ook u eenvoudig een vakantiegevoel creëren in uw eigen badkamer. Wit badtextiel speelt hierbij een belangrijke rol door te zorgen voor een luxe en ontspannen sfeer. Combineer dit met de juiste accessoires, geuren en planten en neem de tijd om echt tot rust te komen in uw eigen kleine oase van rust. Geniet van het vakantiegevoel in uw eigen badkamer!

Bekijk de Dusk till Dawn badkamer collectie in onze webshop.

, , ,

Comments are closed.

Dutch Deluxe Design

Klantenservice

Maandag – Vrijdag 09:00 – 17:00 uur

Nederland • +31 (0)26 – 78 56 429
Internationaal • +31 (0)26 – 78 56 429

E-mail • klantenservice@dusk-dawn.nl
Webcare • @dutchdeluxedesign

 

Social Media

Volg ons op social media en wees als eerste op de hoogte van Dusk till Dawn nieuws, acties en andere spannende ontwikkelingen.