Een compleet uitgeruste luxe badkamer met 3 tips

luxe badkamer

Een luxe badkamer compleet uitgerust met alles wat u of uw gasten nodig heeft, wie wilt dat nu niet? Om uw badkamer een luxe uitstraling te geven hoeft u niet een hele renovatie te ondergaan. Met de volgende handige tips haalt u het hotelgevoel in uw eigen badkamer.

OPGEBERGD STAAT NETJES

U kunt er voor kiezen om alles wat u uw gasten te bieden heeft in achter gesloten deuren uit het zicht te zetten. Alle toiletartikelen inclusief wattenstaafjes, washandjes en gastendoeken. Maar u kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van zichtbare opbergmogelijkheden voor een luxe badkamer. Denk eens aan het opbergen van uw badkamerartikelen zoals een blok zeep in een schaaltje of uw gastendoekjes mooi gevouwen in een mandje. Tegenwoordig zijn rieten mandjes niet de enige mandjes die verkrijgbaar zijn. Ze zijn te vinden in elke soort, maat en kleur. Dus ga op zoek naar een mandje in een kleur welke past bij de uitstraling van uw badkamer.

Als u een bad heeft, zorg er voor dat uw badzout mooi gedisplayd wordt met mooie potjes of flesjes. Om uw gasten extra luxe te geven kunt u ze voorzien van zachte badslippers. Deze extra accessoires geven meteen aan dat u aandacht aan uw badkamer schenkt en u en uw gasten zullen zich elke keer voelen alsof u zich in een luxe oord waant.

luxe badkamer hangende handdoeken

HANG HET OP

Heeft u geen ophangmogelijkheid in uw badkamer voor uw handdoeken en douchelakens? Maak dan eens gebruik van een handdoekring of een stang aan de muur voor uw douchelakens. Vergeet dan niet een ophanghaak voor uw badjas(sen).

Als u ’s ochtends en ’s avonds voor de wasbak staat wilt u ook comfortabel staan. Maak dan gebruik van een badmat. Een badmat zorgt ervoor dat u niet op de (koude) tegels staat, maar op de zachte en warme mat. Daarnaast absorbeert het goed het vocht van uw voeten na een douche of bad. Badmatten komen in allerlei soorten en maten passend bij uw luxe badkamer.

Naast deze essentiële badkamerartikelen in uw badkamer, kunt u ook uw badkamer decoreren. Wanneer u een grote wastafel heeft, kunt u deze aankleden met behulp van een aantal simpele artikelen. Haal bijvoorbeeld een stukje natuur naar de badkamer door kleine vetplantjes op uw wastafel te plaatsen. Het maakt uw badkamer minder statisch en kan zorgen voor meer kleur. Als u nog plek op de muur heeft, kunt u ook kiezen om een schilderij of mooie natuurfoto hier aan te hangen.

GEZELLIG EN KNUS IN UW LUXE BADKAMER

Als u een bad heeft wilt u uiteraard echt genieten van het wellness-gevoel. Dusk till Dawn kan u met hierbij te hulp schieten. Creëer het ultieme wellness-gevoel door middel van kaarsjes en luxe badzout. Kaarsen geven naast licht en warmte ook sfeer. Bij het gebruik van geurkaarsen kunnen deze ervoor zorgen dat uw hele badkamer heerlijk ruikt. Een heerlijke geur krijgt u ook als u een bad neemt met badzout. Gebruik bijvoorbeeld de geur eucalyptus voor het saunagevoel. Na uw bad droogt u uzelf af met luxe Dusk till Dawn douchelakens om u vervolgens in de zachte Dusk till Dawn badjas te wikkelen.

 

 

Bekijk alles voor uw luxe bad en douche

 

, ,

No comments yet.

Geef een reactie

Dutch Deluxe Design

Klantenservice

Maandag – Vrijdag 09:00 – 17:00 uur

Nederland • +31 (0)26 – 78 56 429
Internationaal • +31 (0)26 – 78 56 429

E-mail • klantenservice@dusk-dawn.nl
Webcare • @dutchdeluxedesign

 

Social Media

Volg ons op social media en wees als eerste op de hoogte van Dusk till Dawn nieuws, acties en andere spannende ontwikkelingen.