Een deluxe kerstgeschenk nodig? Wij hebben het voor u!

Bent u nog op zoek naar een originele invulling van het kerstcadeau van dit jaar? Kies dan voor deluxe badtextiel in plaats van een flesje wijn of een tegoedbon. U kunt bij Dusk till Dawn badtextiel op verschillende manieren gebruiken als uw kerstgeschenk. Zo verrast u uw medewerkers of vrienden met iets anders dan standaard.

Een uniek Kerstgeschenk

De douchelakens en handdoelen van Dusk till Dawn zijn niet zomaar een cadeautje voor in het kerstpakket. Bij ons kunt u namelijk douchelakens en handdoeken bedrukken, waardoor u vele mogelijkheden heeft om het een uniek kerstgeschenk te maken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een mooie afbeelding of het logo van het bedrijf. Zo heeft iedereen een mooi deluxe badlaken van uw bedrijf!

Persoonlijk cadeau

Het is natuurlijk ook mogelijk om van het douchelaken een prachtig persoonlijk cadeau te maken. Wij kunnen namelijk ook de naam of zelfs de foto van een werknemer op het douchelaken of handdoek zetten. Daarmee geeft u uw medewerkers een kerstpakket om nooit meer te vergeten.

Themapakket

Een andere mogelijkheid is om uw kerstpakket volledig in thema in te richten. Met een douchelaken of handdoek is dat thema natuurlijk al gauw duidelijk. Vul het pakket aan met strandgerelateerde artikelen zoals washandjes en gastendoeken en geef een heus badtextielkerstpakket aan uw medewerkers. Om het compleet te maken kunt u ook nog deluxe badzout toevoegen voor een optimaal wellnessgevoel.

Interesse in een origineel Kerstcadeau?

Wilt u ook een kerstpakket samenstellen zonder in de standaard clichés terug te vallen? Kijk dan eens naar ons aanbod. Met bedrukt badtextiel in uw kerstpakket krijgen uw medewerkers een origineel en prachtig cadeau voor de feestdagen. Voor meer informatie over het bedrukken van badtextiel kunt u contact opnemen met onze specialisten.

,

No comments yet.

Geef een reactie

Dutch Deluxe Design

Klantenservice

Maandag – Vrijdag 09:00 – 17:00 uur

Nederland • +31 (0)26 – 78 56 429
Internationaal • +31 (0)26 – 78 56 429

E-mail • klantenservice@dusk-dawn.nl
Webcare • @dutchdeluxedesign

 

Social Media

Volg ons op social media en wees als eerste op de hoogte van Dusk till Dawn nieuws, acties en andere spannende ontwikkelingen.