Dusk till Dawn organiseert Kussengevechtdag

Op zaterdag 6 april 2024 zal door ons in Doorwerth een spectaculair kussengevecht toernooi georganiseerd worden dat gratis toegankelijk is voor basisscholieren in de Gemeente Renkum. De eerste zaterdag van april staat namelijk bekend als Internationale Kussengevechtdag en dat moeten wij als leverancier van diverse soorten kussens natuurlijk vieren! Kinderen van groep 3 tot en met 8 zijn vanaf 13:00uur van harte welkom bij ons nieuwe bedrijfspand, gevestigd aan de Cardanuslaan 19 in Doorwerth.

Het kussengevecht-toernooi zal bestaan uit één-tegen-één gevechten op evenwichtsbalken. Het doel is om leeftijdsgenoten zo snel mogelijk van jouw balk af te krijgen om zo het toernooi winnend af te sluiten. Alle deelnemers, die zich vooraf moeten aanmelden, ontvangen een mooi aandenken, maar degene die het langst blijft staan, maakt kans op de felbegeerde beker. Aan het einde van de dag zal er ook een recordpoging worden gedaan om het grootste kussengevecht van Nederland te houden. Het belooft dus een dag vol plezier en vermaak te worden voor alle deelnemers.

Wij zijn ontzettend enthousiast over het evenement. Kussengevechten zorgen altijd voor veel plezier. We willen dat gevoel delen met zoveel mogelijk mensen op deze speciale dag. Daarnaast is het ook gelijk een mooie gelegenheid om ons nieuwe bedrijfspand in Doorwerth officieel en feestelijk te openen. Een betere combinatie met kussens, plezier en feest kunnen we ons niet wensen.

Aanmelden voor het kussengevecht toernooi kan via het volgende formulier:

Aanmeldformulier

Comments are closed.

Dutch Deluxe Design

Klantenservice

Maandag – Vrijdag 09:00 – 17:00 uur

Nederland • +31 (0)26 – 78 56 429
Internationaal • +31 (0)26 – 78 56 429

E-mail • klantenservice@dusk-dawn.nl
Webcare • @dutchdeluxedesign

 

Social Media

Volg ons op social media en wees als eerste op de hoogte van Dusk till Dawn nieuws, acties en andere spannende ontwikkelingen.