Hoe kan badzout zorgen voor een deluxe gevoel?

badzout lavendelWilt u deluxe een bad nemen? Als u van een echt deluxe bad wilt genieten, voeg dan de volgende keer dat u een bad neemt badzout aan uw bad toe. Koop badzout met uw favoriete geurtje: lavendel, rozen of eucalyptus. Bewaar het badzout in onze luchtdicht deluxe bewaarpot en gebruik het wanneer uw huid een beetje droog aanvoelt.

Hoe moet u badzout gebruiken?

  1. Kies uw badzout. Onze deluxe badzouten zijn gemaakt met Dode Zee-zout: badzout voor mensen die een grovere en deluxere textuur prefereren.
  2. Vul het bad halfvol en voeg het badzout toe. Doe de afvoerstop in de badkuip en laat heet water lopen. Vul het bad tot de helft met water – zo heet als je zelf wilt – en giet er ongeveer 120 g bereid badzout in. Voor een sterkere concentratie kun je meer badzout toevoegen.
  3. Roer het badzout in het water. Gebruik uw handen om het water in het bad te laten ronddraaien zodat het zout oplost.
  4. Vul het bad met meer water. Draai het warme water weer aan en vul het bad zo hoog als u wilt. Steek uw handen in het water om de temperatuur te controleren. Het water moet zo aangenaam warm zijn als u aankunt.
  5. Ga gedurende minstens 10 minuten in bad. Stap in het bad en adem de hete stoom in terwijl u erin ligt. Probeer minstens 10 minuten te blijven liggen om alle eigenschappen van het badzout op te nemen. Blijf zo lang u wilt in bad liggen en laat dan het bad leeglopen. Vraag wel aan uw arts hoe vaak u badzout kunt gebruiken, vooral als je een medische aandoening hebt. Als je zwanger bent, doe dan geen badzout gebruiken dat Dode Zee-zout bevat. Het hoge gehalte aan mineralen kan het water te heet maken en je hartslag verhogen.

BADZOUT VAN DUSK TILL DAWN

Badzout kan dus niet alleen prettig in gebruik zijn, maar geeft ook nog eens een erg deluxe gevoel: een deluxe bad nemen! In onze collectie vindt u meerdere badzoutgeuren. Kies uw favoriete badzoutgeur in onze webshop. Ook verkrijgbaar als luxe gift set!

, ,

No comments yet.

Geef een reactie

Dutch Deluxe Design

Klantenservice

Maandag – Vrijdag 09:00 – 17:00 uur

Nederland • +31 (0)26 – 78 56 429
Internationaal • +31 (0)26 – 78 56 429

E-mail • klantenservice@dusk-dawn.nl
Webcare • @dutchdeluxedesign

 

Social Media

Volg ons op social media en wees als eerste op de hoogte van Dusk till Dawn nieuws, acties en andere spannende ontwikkelingen.