Dekbed hotelkwaliteit

Dekbed hotelkwaliteit

Bent u op zoek naar een dekbed van hotelkwaliteit? Met een hoteldekbed heeft u de absolute garantie van een perfecte nachtrust. Dit luxe dekbed biedt niet alleen heerlijk slaapcomfort en optimale duurzaamheid, het ziet er ook nog eens erg chique uit. Bij Dusk till Dawn vindt u Dutch Deluxe Design dekbedden. Deze bedden zijn van kwalitatief hoogwaardige stoffen. Wij bieden ze in drie verschillende vullingen aan, te weten ganzendons, eendendons en wol. Uiteraard zijn ze verkrijgbaar in de zomer en all year uitvoering.

Deze dekbedden zijn niet alleen geschikt voor de particuliere klant; ook de betere hotels kiezen voor ons dekbed van hoogwaardige kwaliteit. Met een hoteldekbed van Dusk till Dawn kiest u namelijk voor robuuste kwaliteit en echte luxe. Precies wat u wilt.

Dekbed hotelkwaliteit kopen bij de specialist

Ons dekbed van hotelkwaliteit biedt net dat stukje extra comfort en geeft net dat luxe gevoel dat u ervaart als u in een hotel slaapt. Dit kunt u nu ook thuis ervaren. Het hoteldekbed geeft comfort met alle praktische eigenschappen die u wenst: anti- allergeen en wasbaar. De tijk van dit dekbed bestaat uit 100% zuiver en zacht katoen voor comfortabele nachten. Deze tijk zorgt er namelijk voor dat het dekbed vochtregulerend en niet-transpirerend is en staat gerant voor jaren slaapcomfort. Het dekbed is te gebruiken in alle seizoenen, zodat u hier altijd lekker onder kunt slapen.

Wilt u meer informatie over onze hoteldekbedden? Of bent u nieuwsgierig welk type hoteldekbed voor u en uw partner geschikt is? Neem dan vrijblijvend contact op met onze specialisten. Zij geven u graag een passend advies.

Uw voordelen bij Dusk till Dawn

Dekbed hotelkwaliteitBij ons kunt u dus terecht voor dekbedden van hotelkwaliteit. Leest u hieronder de voordelen van Dusk till Dawn:

  • Luxueuze hoteldekbedden
  • Persoonlijk en deskundig advies
  • Direct uit voorraad leverbaar
  • Vandaag besteld, binnen 1 á 2 dagen in huis
  • 14 dagen bedenktijd

Uw dekbed hotelkwaliteit kopen bij Dusk till Dawn

Gaat u lekker ontspannen slapen met het Dusk till Dawn dekbed en wordt hiermee ook uitgerust(er) wakker. Bij ons heeft u, naast het dekbed hotelkwaliteit, ook de keuze uit bijpassende Dusk till Dawn hoofdkussens en andere toebehoren. Zo kunt u heerlijk genieten onder heerlijk beddengoed. Bekijk ons uitgebreide assortiment hoteldekbedden hier.

Onze dekbed hotelkwaliteit

Dutch Deluxe Design

Klantenservice

Maandag – Vrijdag 09:00 – 17:00 uur

Nederland • +31 (0)26 – 78 56 429
Internationaal • +31 (0)26 – 78 56 429

E-mail • klantenservice@dusk-dawn.nl
Webcare • @dutchdeluxedesign

 

Social Media

Volg ons op social media en wees als eerste op de hoogte van Dusk till Dawn nieuws, acties en andere spannende ontwikkelingen.