Welke fouten maakt men in de badkamer (en hoe lost u ze op)

Mensen maken helaas fouten bij het inrichten van hun badkamer. En dat is jammer. Want wat is fijner om een deluxe badkamer te hebben. In dit blogbericht hebben we de meest gemaakte fouten voor u op een rijtje gezet. Met tips om ze op te lossen!

1. TE WEINIG OPBERGRUIMTE

Dit is de meest gemaakte fout. Overvolle kastjes of niet opgeborgen toiletspullen zijn zeer vervelend. Zorg ervoor dat er zo min mogelijk spullen in zicht staan. Met een mooi badkamermeubel of een extra nis in de wand is dit zo opgelost.

Men onderschat vaak de verlichting in de badkamer. Alleen een lamp aan het plafond voldoet vaak niet. Zorg voor voldoende licht bij de spiegel (vooral als u uw haar in de badkamer doet), kies voor een spot boven de douchebak of badkuip en zorg voor de juiste verlichting boven het (tweede) toilet.

Denk er aan dat tegels glad kunnen worden (indien nat geworden) en dus gevaarlijk kunnen zijn voor de personen in de badkamer. Daarom kies een antislip badmat voor op de tegelvloer of maak gebruik van een badkamervloer van beton..

De keuze van badtextiel (handdoeken, douchelakens, badmatten) of het gebruik van leuke accessoires (zoals planten, zeepbakje etc.) kan een eigen geluid toevoegen aan de badkamer! Zorg voor een leuke combinatie en maak je badkamer nét even iets leuker en daardoor nog meer deluxe.

Voor meer informatie over het inrichten van uw badkamer, vraag het onze specialisten.

,

No comments yet.

Geef een reactie

Dutch Deluxe Design

Klantenservice

Maandag – Vrijdag 09:00 – 17:00 uur

Nederland • +31 (0)26 – 78 56 429
Internationaal • +31 (0)26 – 78 56 429

E-mail • klantenservice@dusk-dawn.nl
Webcare • @dutchdeluxedesign

 

Social Media

Volg ons op social media en wees als eerste op de hoogte van Dusk till Dawn nieuws, acties en andere spannende ontwikkelingen.