De 3 voordelen van Badzout

Een heerlijk warm bad gevuld met badzout is een weldaad voor lichaam en geest. Maar wat is badzout precies? Waar is het van gemaakt? En welke voordelen kent  badzout ten opzichte van andere producten? Lees hieronder over de 3 voordelen van badzout.

 

Wat is badzout precies?

Badzout is gemaakt op basis van zoutkristallen. Al lang geleden waren mensen overtuigd van de heilzame werking van zout. Er zijn verschillende soorten badzout. Het grootste deel van de producten bevatten een mengsel van verschillende kruiden. Hier worden kleurstoffen aan toegevoegd. Als laatste bevat badzout ook aroma’s.

 

Bevordert de afvoer van afvalstoffen

Dagelijks is uw lichaam hard aan het werk, hierbij komen vele afvalstoffen vrij. Het is ontzettend belangrijk dat deze afvalstoffen niet te lang in het lichaam blijven . Het dagelijks drinken van minimaal 2 liter water helpt hierbij. Daarnaast helpt het om een bad met badzout te nemen. Baden met badzout verbetert namelijk de bloedcirculatie wat zorgt voor een betere afvoer van afvalstoffen.

 

Ook geschrikt voor een voetenbad

Als het niet Lukt om in bad te gaan, kunt u de voordelen van badzout ook in een voetenbad gebruiken. Het ontspant vermoeide en pijnlijke voeten. Daarnaast verwarmt een voetenbad uw lichaam, ideaal tijdens de koude wintermaanden.

 

Het maakt de huid zijdezacht

Een half uurtje in een bad met badzout doet wonderen voor je huid. U zult merken dat deze na de badsessie zijdezacht aanvoelt. Zonder dat u zich nog in hoeft te smeren met bodylotion, een ware verademing.

 

VRAGEN

Heeft u nog vragen over de leveringen en/of openingstijden rondom de feestdagen? Neem dan gerust contact met ons op, telefoonnummer +31 (0)621 – 25 06 83 of stuur een mail naar klantenservice@dusk-dawn.nl. Wij helpen u graag!

Comments are closed.

Dutch Deluxe Design

Klantenservice

Maandag – Vrijdag 09:00 – 17:00 uur

Nederland • +31 (0)621 – 25 06 83
Internationaal • +31 (0)621 – 25 06 83

E-mail • klantenservice@dusk-dawn.nl
Webcare • @dutchdeluxedesign

 

Social Media

Volg ons op social media en wees als eerste op de hoogte van Dusk till Dawn nieuws, acties en andere spannende ontwikkelingen.