De bedsprei: dé musthave in een deluxe slaapkamer

Heeft u al een sprei op uw bed liggen? Zo niet, tijd om er één aan te schaffen! Een bedsprei is namelijk een absolute musthave in de slaapkamer en helemaal niet ouderwets zoals veel mensen denken. Waarom een sprei? In ons blogbericht lichten wij dit graag toe!

Mooi en stijlvol

Een sprei over uw bed leggen, maakt uw slaapkamer echt af. Het geeft uw bed een deluxe uitstraling en zorgt voor meer warmte in de slaapkamer. Kies voor een Dutch Deluxe Design sprei van Dusk till Dawn en u hebt echt een aanvulling op de styling van uw slaapkamer. Maak uw bed strak op met een moderne sprei of leg de sprei losjes over uw deluxe dekbedovertrek. Bestaat uw slaapkamer vooral uit neutrale kleuren? Voeg dan wat extra’s toe met een sprei in een contrasterende kleur.

Extra deken

Een sprei staat niet alleen mooi, maar geeft ook wat extra warmte. Bent u een koukleum in bed? Dan biedt de wafelsprei uitkomst. En als u het toch te warm hebt, gooit u hem zo weer van het bed af. Is uw donzen, synthetische of wollen vierseizoenendekbed te warm in de zomer, maar slaapt u niet lekker onder een zomerdekbed alleen? Gebruik dan een sprei als een extra dunne deken. Veel luchtiger dan een dekbed, maar toch het gevoel alsof u lekker onder een deken ligt.

Wasbaar

De sprei van vroeger heeft een stoffig en muf imago, maar dat is met huidige spreien helemaal anders. Onze bedlopers zijn namelijk gewoon wasbaar in de wasmachine op 40 graden. Lekker fris dus en zo kunt u de sprei ook gerust zonder laken of dekbed gebruiken in de zomer.

Een bedsprei kopen

In onze collectie vindt u een variatie aan bedspreien. Hopelijk heeft deze blog geholpen bij het maken van een keuze en bent u nu klaar om een bedsprei te kopen. Bestelt u vandaag een bedsprei bij ons, dan heeft u deze morgen al in huis! Mocht u er nog steeds niet helemaal uitkomen, neem dan contact met ons op.

 

, ,

No comments yet.

Geef een reactie

Dutch Deluxe Design

Klantenservice

Maandag – Vrijdag 09:00 – 17:00 uur

Nederland • +31 (0)26 – 78 56 429
Internationaal • +31 (0)26 – 78 56 429

E-mail • klantenservice@dusk-dawn.nl
Webcare • @dutchdeluxedesign

 

Social Media

Volg ons op social media en wees als eerste op de hoogte van Dusk till Dawn nieuws, acties en andere spannende ontwikkelingen.